Skip to main content

Musikalen Änglagård - Oscarsteatern

Colin Nutleys film Änglagård hade premiär 1992 och blev genast en stor succé. Nu hälsas vi välkomna till Oscarsteatern och uppsättningen av musikalen Änglagård.  Musikalen är baserad på filmen som hade premiär på filmduken 1992.

I huvudrollerna ser ni Sanna Nielsen, Tommy Körberg, Tuva B Larsen (Så som i Himmelen) och Denny Lekström  tillsammans med folkkära skådespelare, stor ensemble och orkester.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 14/9
  Buss Åmål-Säffle-Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

  12/10
  Buss Hagfors-Munkfors-Deje-Forshaga-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Avresa med buss från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning på Elite Hotel Adlon**** beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm, inte långt från Centralstationen. Från hotellet till Oscarsteatern har vi kort promenad, kvällens föreställning börjar 19.30.

  Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta, följeslagare Zac lämnar de nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna.

  Fannys och Zacs storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten och kärlek som skapar nya, livslånga band.
  Byns matriark, Rut Flogfält, har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar blommar upp när det färgstarka paret uppenbarar sig i deras liv.

  Till Stockholm
 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/9Flera Änglagård - Oscarsteatern - Buss från ÅmålKontakta resebyrån2 795:-Boka på väntelistaMer information
12/10Flera Änglagård - Oscarsteatern - Buss från HagforsMer än 82 795:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Elite Hotel Adlon
Elite Hotel Adlon är beläget på Vasagatan i centrala Stockholm, bästa läge med ett bekvämt gångavstånd till centralstation. Här känner man närheten till kulturen och shoppinggatorna som breder ut sig...