Skip to main content

Våra bussar

Bekväma bussar med miljövänliga motorer

Våra bussar är utrustade med toalett, air condition, fällbara stolar med säkerhetsbälten, fotstöd, dvd, gps, pentry och kylskåp. Speciell plats i bussarna kan normalt inte bokas, då vi för rättvisans skull regelbundet byter platser. Bussarna är förstås rökfria.

Säkerhet
Bussarna bromstestas varje år och de är också godkända för 100 km/h på tyska Autobahn. På alla platser i bussen finns säkerhetsbälten.

Miljö
Motorerna i våra bussar uppfyller de strängaste avgaskraven enligt gällande EU-normer. Alla våra bussar är dessutom utrustade med en extra tank för AdBlue. Med hjälp av tillsatsen AdBlue i en SCR-katalysator omvandlas bl.a. kväveoxid till ofarlig kvävgas och vatten vilket gör avgaserna renare.

Att åka buss är det mest miljövänliga sättet att resa i Europa. Oberoende undersökningar visar att en tågresa genom Tyskland orsakar mer än dubbelt så stort koldioxidutsläpp än en bussresa.

Välkommen ombord!

Fritextsökning
Grupper, föreningar & företag

Grupper, föreningar & företag

Vi skräddarsyr resor för små och stora grupper, föreningar och företag. Alltid med kostnadsfri offert!

Miljösmart resande

Miljösmart resande

Att åka buss är inte bara är ett fantastiskt sätt att uppleva nya resmål och vänskaper, utan också att det är det transportmedel som skonar vår miljö på allra bästa sätt.

Hyr buss

Hyr buss

Grupper, föreningar, skolklasser & kompisgäng! När ni väljer att åka buss med oss kan ni vara säkra på två saker - ni väljer det mest miljövänliga resesättet i Europa och ni kommer att få en oförglömlig och bekväm resa!