Skip to main content

Julshopping i Kiel

Jul, jul, strålande jul. Kickstarta julfirandet med en kryssning till Kiel. Stäm träff med vänner och familj, njut av stämningen, de vackra hantverken, polkagrisarna, glöggen och de brända mandlarna. Den stora gågatan Holstenstraße är beläget endast 100 m från terminalen och det är bara några minuters promenad till affärscentret Sophienhof med över 100 butiker.

Strosa omkring i den pyntade innerstaden och njut av stämningsfull belysning, julmelodier, läckra dofter och kulinariska läckerheter som sprider sig på stadens gator.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 1/12
  Buss Arvika-Kil-Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

  3/12
  Buss Sunne-Kil-Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

  26/11, 8/12
  Buss Kristinehamn-Karlstad-Skattkärr-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Till Göteborg

  Avresa från Värmland under förmiddagen och vidare mot Göteborg, med rast efter vägen. Ombordstigning och avresa mot Kiel kl. 18.45. Insides 2-bäddshytter med över- och underslaf finns reserverade för oss högt upp i båten. Samtliga hytter är inredda med DUX-sängar, d/wc samt trådlöst internet och tv. Ombord njuter vi av god mat och dryck, kanske en runda i fartygets butik kan locka. Förboka gärna julbordet i bufférestaurangen, i priset ingår öl-vin-läsk och kaffe. Efter middagen ges tillfälle att utforska fartyget på egen hand.

 • Dag 2.: I Kiel

  Frukosten står uppdukad i bufférestaurangen innan ankomsten. Under vår vistelse i Kiel har vi tillgång till hytterna, så vi kan gå och komma som vi vill under dagen. För de som önskar gör vi en tur med vår buss till köpcentret Citti-Park strax utanför Kiel. Bussen avgår från terminalen efter ankomsten till Kiel.

  På Citti-Park finns ett 80-tal butiker i olika branscher, allt från skor, kläder, leksaker till mat och dryckesvaror. Inköpta varor lastas direkt i bussen och återfås vid hemkomsten. Vår buss tar oss åter tillbaka till terminalen för egna strövtåg. Stadens julpyntade varuhus, affärer och butiker runt omkring marknadsstånden inspirerar till julshopping till både ung som gammal.

  Återresa från Kiel enl. tidtabell, samma hytter som på utresan. Vi rekommenderar att ni förbokar middagen till hemresan, då garanteras bord till den sittning ni önskar. Ännu en trevlig kväll ombord väntar oss.

  I Kiel
 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Vi njuter av morgonkaffe och frukost före ankomsten till Göteborg kl. 09.15, så fort alla är på plats i bussen börjar vår resa mot våra avstigningsorter. Åter i Karlstad ca kl. 15.00.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/11Flera Julshopping i KielMer än 82 390:-BokaMer information
1/12Flera Julshopping i KielMer än 81 690:-BokaMer information
3/12Flera Julshopping i KielMer än 82 390:-BokaMer information
8/12Flera Julshopping i KielMer än 81 690:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Stena Germanica
Välkommen ombord på Stena Germanica som trafikerar linjen Göteborg-Kiel. Här finns allt du behöver för en trivsam båtresa. Förboka gärna middagarna vid bokningstillfället...

Destinationshotell

Stena Scandinavica
Välkommen ombord på Stena Scandinavica som trafikerar linjen Göteborg-Kiel. Här finns allt du behöver för en trivsam båtresa. Förboka gärna middagarna vid bokningstillfället...