Våra resor

Fritextsökning
Julresor

Julresor

Vi erbjuder härliga julresor både i Sverige och lite längre bort. Boka i god tid, följ med oss och kom i riktig julstämning!

Kryssningar

Kryssningar

Ta med familjen och vännerna på en kryssning! Spännande destinationer med sevärdheter och shopping väntar.

Dagsturer

Dagsturer

Man behöver inte alltid resa så långt för att få nya upplevelser. Våra bekväma bussar tar dig till dessa resmål och tillbaka över dagen. Välkommen!

Europa

Europa

Följ med på en resa ut i Europa - hos oss hittar du såväl spännande nyheter som gamla favoriter. Sol, nöje, kultur eller natur – vi har något för alla! Bra boende och den bekväma resan har de alla gemensamt.

Sverige & Norden

Sverige & Norden

Man behöver inte resa så långt för att uppleva hisnade vyer och fantastisk natur. Följ med oss och upplev Sverige och våra närmsta grannländer!

Lyxkryssningar

Lyxkryssningar

En lyxkryssning är en upplevelse som inte liknar någon annan typ av semester. Ute till havs är man omgiven av det magnifika och förföriskt blåa havet vart man än vänder sig, och varje morgon vaknar man upp i en ny hamn med nya möjligheter.

Teater & Nöjesresor

Teater & Nöjesresor

Spännande, roliga, dramatiska, sorgliga och musikaliska upplevelser! Våra resor tar dig till några av de bästa musikalerna, showerna och teaterföreställningarna i landet.

Shopping

Shopping

Våra shoppingresor både till utlandet och i Sverige gör det möjligt att fylla på förråden! På en kryssning till Kiel tar vår buss oss bekvämt till köpcentret Citti Park där våra inköp lastas direkt i bussen. Gekås Ullared är idag ett välkänt varumärke. Här kan vi handla det mesta till bra priser...

Mässor

Mässor

Följ med oss på mässa! Bli inspirerad av det senaste på marknaden inom det du är intresserad av.