Våra resor

Fritextsökning
Dagsturer

Dagsturer

Man behöver inte alltid resa så långt för att få nya upplevelser. Våra bekväma bussar tar dig till dessa resmål och tillbaka över dagen. Välkommen!

Europa

Europa

Följ med på en resa ut i Europa - hos oss hittar du såväl spännande nyheter som gamla favoriter. Sol, nöje, kultur eller natur – vi har något för alla! Bra boende och den bekväma resan har de alla gemensamt.

Sverige & Norden

Sverige & Norden

Man behöver inte resa så långt för att uppleva hisnade vyer och fantastisk natur. Följ med oss och upplev Sverige och våra närmsta grannländer!

Kryssningar

Kryssningar

Ta med familjen och vännerna på en kryssning! Spännande destinationer med sevärdheter och shopping väntar.

Mat & dryck

Mat & dryck

Tänk att få sitta på en vingård i skuggan av olivträden, njuta av en toskansk lunch och därtill ett gott glas vin. I Frankrike och Tyskland hittar vi också spännande vindistrikt där vinmakarna skapar välstrukturerade och eleganta viner. Mötet med lokala producenter är en viktig del av smak- och rese...

Sol & bad

Sol & bad

På våra sol- och badresor får du en skön vistelse i vackra omgivningar med avkopplande dagar vid poolen och stranden. På resmålen erbjuder vi även sevärda och intressanta utflykter för att bekanta oss med lokala sevärdheter och traditioner...

Lyxkryssningar

Lyxkryssningar

En lyxkryssning är en upplevelse som inte liknar någon annan typ av semester. Ute till havs är man omgiven av det magnifika och förföriskt blåa havet vart man än vänder sig, och varje morgon vaknar man upp i en ny hamn med nya möjligheter.

Wellness

Wellness

Med en wellnessresa får man tid för att upptäcka sig själv och återfå balans som är bra för både kropp och själv. Glöm vardagsstressen låt dig skämmas bort på ett spahotell med härliga faciliteter. Vad sägs om härliga massager, välgörande peelings och ett skönt dopp i poolen...

Shopping

Shopping

Våra shoppingresor både till utlandet och i Sverige gör det möjligt att fylla på förråden! På en kryssning till Kiel tar vår buss oss bekvämt till köpcentret Citti Park där våra inköp lastas direkt i bussen. Gekås Ullared är idag ett välkänt varumärke. Här kan vi handla det mesta till bra priser...

Teater & Nöjesresor

Teater & Nöjesresor

Spännande, roliga, dramatiska, sorgliga och musikaliska upplevelser! Våra resor tar dig till några av de bästa musikalerna, showerna och teaterföreställningarna i landet.

Julresor

Julresor

Vi erbjuder härliga julresor både i Sverige och lite längre bort. Boka i god tid, följ med oss och kom i riktig julstämning!

Mässor

Mässor

Följ med oss på mässa! Bli inspirerad av det senaste på marknaden inom det du är intresserad av.

Kontakta oss
Tillfälliga
öppettider:
  • 09.00 - 13.00
    Måndag - Torsdag
Adress:
GRUPPRESOR AB
Norra Strandgatan 1
652 24 KARLSTAD
Sweden