Fler nyheter

 • Vi söker en ny arbetskamrat!

  2022-05-25

  Resesäljare/Reseproducent på GRUPPRESOR AB.

  Nu letar vi efter en ny arbetskamrat till vår resebyrå i Karlstad.

  Denna tjänst passar dig som tycker om att prata med kunder i telefon, ta emot kunder i butiken, är en god lyssnare och kan svara på allt från vilken resa kunden ska boka till vad man tar med sig i packningen. Du kommer informera om våra resmål och besvara frågor gällande redan bokade resor.

  Då vi är en liten resebyrå gör vi alla allt från boka hotell, rederier, biljetter/entréer, producerar program, följer upp avslutade resor m.m.

  Du är noggrann och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska, engelska och gärna tyska, då vi även har utländska leverantörer. För dig är det naturligt att ha många ärenden pågående samtidigt.

  Datorvana med fokus på Windows och Microsoft Office är en förutsättning. Vårt bokningsprogram är Travelize och i det får du utbildning i hos oss på plats. Mångårig erfarenhet från resebranschen är ett stort plus.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning. Tillträde från 1/9 eller enligt överenskommelse. Vårt kontor finns i Karlstad med arbetstid måndag-fredag.

  Vilka är vi:
  Vi är bussresearrangör i Karlstad med tre egna turistbussar. Vi producerar eget reseprogram med bussresor, kryssningar och flygresor till större delen av Europa och lite längre bort. Vi skräddarsyr även resor till föreningar, grupper och företag.

  Vi är ett socialt och målinriktat gäng som trivs på jobbet och fokuserar på ett gott samarbete. Vårt mål är att skapa en så god upplevelse för kunden att de gärna reser med oss igen och igen.

  Vi kallar till interjuver löpande, varav vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 30/6.

  Skicka din ansökan, CV samt ett personligt brev till karlstad@gruppresor.se

  För ev. frågor och funderingar kontakta:
  Cicci Gunnarsson
  070-545 46 22
  cicci@gruppresor.se

 • Reseträff 2022

  2021-10-14

  Nu har vi släppt upp bokningen till våra Reseträffar 2022!

   

  Till bokningssidan: https://www.gruppresor.se/resetraff-2022

 • Nu har vi återgått till ordinarie öppetttider!

  2021-10-05

  Ni finns vi på plats måndag-fredag kl. 08.00-17.00.

  Välkomna!

 • Nya öppettider!

  2021-09-01

  Vi förlänger våra öppetider till:

  Måndag - torsdag kl. 08.00-16.30

  Välkomna!

   

 • Nya luftfilter i våra Setrabussar!

  2021-03-16

  Nu byter vi luftfilter i våra Setra-bussar för att minska risken för covid-19-spridning.

  De nya aktiva filtren från Daimler Buses ökar effektiviteten i luftkonditioneringen. Dessa flerskiktade och högpresterande partikelfilter har ett antiviralt funktionellt skikt som filtrerar bort upp till 99% av de finaste aerosolerna.Fordon utrustade med dessa funktioner kan identifieras med en mycket synlig klistermärke i entréområdet.

  Här kan ni läsa mer:
  https://www.setra-bus.com/se-se/om-setra/aktuellt/nyheter/nyhetsstatistik-fraan-setra/2020/oktober/daimler-bussar-ett-stoerre-luftutbyte-med-aktiva-filter.html?L=1

Fritextsökning
Resekalender
Kontakta oss
Öppettider:
 • 08.00 - 17.00
  Måndag - Fredag
Adress:
GRUPPRESOR AB
Norra Strandgatan 1
652 24 KARLSTAD