Skip to main content

Ullared med hotell & shopping på Gekås

Välkommen till Gekås i Ullared - Skandinaviens största varuhus.

Under 2 dagar shoppar vi loss på Gekås Ullared. Hotellet i Ullared, beläget endast 250 meter från det ikoniska gula varuhuset, erbjuder ett gästvänligt boende för besökare som vill utforska Sveriges populäraste shoppingdestination.

Karta över varuhuset >>

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 16/9
  Buss Kristinehamn-Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Ullared

 • Dag 1.: Till Ullared

  Avresa enl. bekräftelse med rast efter vägen innan vi når Gekås i Ullared vid 15-tiden. Incheckning i bekväma 2-bäddsrum på Hotellet i Ullared. I rummen finns det gott om plats för såväl umgänge som shoppingkassar. Här kan man till exempel prova sina shoppingfynd framför den stora spegeln, eller sitta ner och vila benen efter en lång shoppingdag. Badrum med toalett och dusch. För den shoppingsugne är det bara att sätta på sig bekväma skor och sätta fart mot entrén, varuhuset stänger kl. 20.00.

  På Gekås kan vi handla det mesta till bra priser. Skall ni byta garderob, shoppa heminredning, uppdatera sportutrustningen eller fylla upp lådor och skåp hemma, då har ni hamnat rätt. Ingen behöver gå hungrig, när det behöver fyllas på med ny energi erbjuder butiken ett brett utbud av både mat och fika. I varuhuset hittar vi Sportbaren och Macka & Jos på entréplan och på plan 3 finns Restaurangen och Rosa fiket. Samtliga restauranger är kontantfria, det går bra att betala med kort eller Swish.

  När det gäller förvaring av inköpta varor, så rekommenderar vi den gula Ullareds-bagen som man kan köpa i butiken. Glöm inte att märka upp bagen med namn. Middag på egen hand.

 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Vi startar dagen med en stadig hotellfrukost. Ladda ordentligt med färska frallor, pålägg, uppskuren frukt och yoghurt med massor av goda tillbehör. På buffén finns också varma klassiker som äggröra, kokt ägg, bacon och annat gott. Frukosten står uppdukad mellan 07.00-10.00. Varuhuset öppnar 08.00 och vi shoppar det sista fram till 15.00, då vi lämnar Ullared och beger oss åter mot Värmland med rast efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 21.00-21.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/9Flera Ullared med hotell & shopping på GEKÅS, 2 dagarMer än 81 295:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Hotellet Gekås Ullared
Endast 250 meter från varuhuset hittar vi Hotellet med 264 rum samt 2 restauranger. I rummen finns det gott om plats för såväl umgänge som shoppingkassar. Här kan man till exempel prova sina shoppingf...