Skip to main content

Stockholm på egen hand

Lyxa till det och boka en hotellweekend. Ibland kan det bara vara skönt att få fly vardagen och ta en hotellnatt, god middag och shopping. Vi bor centralt med promenadavstånd till både shopping, restauranger och barer.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 18/2, 4/3
  Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Arboga-Stockholm

 • Lördag: Till Stockholm

  Avresa från Värmland under förmiddagen med rast efter vägen. Under eftermiddagen når vi Stockholm och checkar in på Scandic Grand Central, beläget på Norrmalm. Eftermiddagen och kvällen är fritt för egna aktiviteter och strövtåg.

  Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation. Tvärs över gatan från hotellet hittar vi Oscarsteatern och Casino Cosmopol. Till butikerna, biograferna och pubarna på Drottninggatan och kring Hötorget promenerar vi på knappt 5 minuter. Moderna och eleganta rum med trägolv, badrum, Wi-Fi samt platt-TV.

  Inled kvällen med en smakrik middag på hotellets restaurang Teaterbrasseriet. Här serveras klassisk husmanskost tillagad på färska säsongsbetonade råvaror. I Teaterbrasseriets bar på entréplan serveras lättar barmeny och drinkar i varierande smak, storlek och färg.

 • Söndag: Till Värmland

  Frukostbuffé i hotellets restaurang. Senast kl.12.00 checkar vi ut från hotellet. Kl.14.00 går vår buss åter mot våra avstigningsorter med rast efter vägen. Beräknad ankomsttid i Karlstad ca 18.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/2Flera Stockholmsweekend på egen hand - Scandic Grand Central21 695:-BokaMer information
4/3Flera Stockholmsweekend på egen hand - Scandic Grand CentralMer än 81 695:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Grand Central
Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation. På Scandic Grand Central möts vi av en atmosfär där barer och restauranger tillsammans bildar...