Skip to main content

London med ABBA Voyage

Om du är ett ABBA-fan eller bara nyfiken på hur en konsert med virtuella avatars fungerar, då är detta resan för dig. Vi ska alltså på konsert med ABBA, och ja det är ABBA som står på scenen, men ändå inte.

Resan på 4 dagar varvas med egen tid, guidetur och resans höjdpunkt ABBA showen i Queen Elizabeth Olympic Park.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 8/5 2025 Flyg från Gardermoen
  Ansl.buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kil-Arvika-Gardermoen

 • Dag 1.: Till London

  Avresa med buss enl. resebevis mot Gardermoen där vi fortsätter mot London med British Airways. På Heathrow möter vi vår svensktalande guide och buss som tar oss till centrala London. Vi bor 3 nätter på The St Giles Hotel*** beläget i det historiska Bloomsburydistriktet, vilket gör det till en perfekt utgångspunkt för att utforska staden. Oxford Street, Soho, British Museum och Covent Garden är alla inom gångavstånd. Från hotellet är det knappt 5 minuters promenad till tunnelbanestationen Tottenham Court Road. Via tunnelbanan tar man sig smidigt till övriga delar av London. Middag på egen hand.

  Till London
 • Dag 2.: London

  Frukost på hotellet. För- och eftermiddagen är fri för egna upplevelser. För de som uppskattar museer, är London en skattkista med fantastiska museer. Närmast hotellet hittar vi British Museum som är känt för sina enastående samlingar som spänner över två miljoner år av mänsklig kultur och historia. Stanna till på en av Londons mysiga pubar för en klassisk brittisk lunch eller middag med klassiska rätter som fish and chips eller en saftig köttgryta.

  Vi samlas åter på eftermiddagen för resans höjdpunkt konserten ABBA Voyage i Queen Elisabeth Olympic Park. Showen vi ska se beskrivs som fantastisk och helt förtrollande. Detta sägs vara den största musikaliska ABBA-festen som någonsin skådats och en otrolig upplevelse. ABBA Arena är skapad för ABBA Voyage, en unik konsertupplevelse där ABBA framträder som digitala avatars tillsammans med ett 10-manna band. Med toppmodern teknik och deras mest älskade låtar tar ABBA scenen på ett helt nytt sätt. Från smittande melodier som “Dancing Queen” till hjärtskärande ballader som “The Winner Takes It All,” har denna revolutionerande konsert redan förtrollat över 1 miljon åskådare och bekräftar ABBA:s status som musikaliska ikoner. Vår buss tar oss åter till hotellet efter konserten.

  London
 • Dag 3.: London på egen hand

  Stärkta av hotellets frukost har vi nu en dag till att uppleva huvudstaden på egen hand. London har mycket att erbjuda, bland annat ett brett utbud av historia, nöje, kultur och shopping.

  Beundra London från skyn ombord på ett av världens största pariserhjul, beläget i hjärtat av London. London Eye är det bästa stället att njuta av en fantastisk 360º panoramautsikt över staden och ta de bästa bilderna av dess skyline och några av dess underverk, som Big Ben, Westminster Abbey och St Paul’s Cathedral m.m.

  Den shoppingsugne beger sig till Londons shoppinggata nummer ett, Oxford Street, med cirka 300 butiker. Gatan är knappt två kilometer lång och sträcker sig från Marble Arch till St Giles Circus. På vägen korsar den kända gator som Park Lane, New Bond Street och Regent Street, som också bjuder på bra shopping. Mellan de välkända shoppingstråken Oxford Street och Regent Street ligger Carnaby Street – som faktiskt inte är bara en gata, utan ett rutnät av 13 gator med ett hundratal butiker och fler än 50 restauranger, barer och sköna brittiska pubar. Portobello Road Market, i ständigt charmiga Notting Hill ligger detta klassiska marknadsstråk där du kan hitta allt från antikviteter och vintage-kläder till böcker och karibisk mat. Hyde Park har varit Londons andningshål i över 500 år. Den är populär bland stadens invånare för sitt öppna landskap, stora sjöar och frodiga trädgårdar. Välkommen att promenera på parkens många stigar, omgiven av vacker natur och århundraden av historia, är det svårt att föreställa sig att vi befinner dig i hjärtat av en av världens mest livliga städer.

  London på egen hand
 • Dag 4.: Till avstigningsorten

  Vi tackar London för denna gång och vid lunchtid går vårt flyg åter till Oslo och vidare mot våra avstigningsorter.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/5Flera London med ABBA Voyage, 4 dagarMer än 811 850:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

St Giles Hotel
St Giles Hotel, centralt hotell med enklare standard. Alla rum på St Giles är klassiskt inredda och har värdeskåp samt hårtork. Flera restauranger finns på hotellet. Glöm inte att ta med adapter, då v...