Skip to main content

Lilla Italien - The Winery Hotel

Drömmer du om att besöka en vingård i Italien är du välkommen med på vår resa till fyrstjärniga The Winery Hotel i Solna. Hotellets arkitektur och inredning bygger på en känsla av en gammal vinfabrik som möter modern design inspirerat av Brooklyn och Toscana. Vi får uppleva en unik helg med vin och god mat i fokus.

Hotellet är en urban vinproducent som hämtar druvor från vingården Terreno i Toscana. I hotellets vineri framställs sedan vin från druva till flaska och vi får möjlighet att ta del av och lära oss mer om hantverket. Naturligtvis blir det vinprovning som avslutas med en god middag.

Reseledare: Thomas "Vinare" Andersson

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 31/8
  Buss Säffle-Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro

 • Dag 1.: Till Solna/Stockholm

  Avresa med buss från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Under eftermiddagen checkar vi in på The Winery Hotel som ligger i Solna. Här känns det som att kliva rakt in på en vingård med brunt tegel och stora olivträd. Det är vintunnor, vinflaskor och vinglas var man än tittar. Silverfärgade vincisterner och vackra ekfat på rad syns bakom de stora fönsterna i loungen som är ett atrium. Vingården Terreno i Toscana hör samman med The Winery Hotel genom familjen Ruhne som gjort vin här sedan 1988. Vinerna som tillverkas är både klassiska och nyskapande. Under en rundvandring i hotellets vineri får vi följa den nyplockade druvans resa till färdigt vin samt provsmaka viner. På The Winery Hotell finns känslan och smakerna i maten och vinet från den toscanska vingården vilket vi får uppleva under en utsökt middag inkl. vinpaket.

  Till Solna/Stockholm
 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Frukost på hotellet. Kl. 10.00 avgår vår buss från hotellet för en tur till Skandinaviens största köp-centrum Mall of Scandinavia. Här finns ett stort utbud av affärer och restauranger. De som vill stanna kvar på hotellet kan besöka takterrassen på sjätte våningen med bar, solsängar och en utomhus-pool. Härifrån har man en vacker utsikt över Solna och Brunnsviken. Utcheckning från hotellet kl. 12. Vi hämtar upp resenärer vid Mall of Scandinavia och påbörjar hemresan till Värmland. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 17.30.

  Till avstigningsorten

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
31/8Flera Lilla Italien - The Winery Hotel, 2 dagarMer än 83 990:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

The Winery Hotell
Välkommen till The Winery Hotel – en vingårdsdestination och ett urban winery hotel. Med egen vinframställning på hotellet och vingården Terreno i Toscana upplever ni här ett unikt sätt att bo, njuta...