Skip to main content

Nyårskryssning till Tallinn

Slipp stök och bök och fira in det nya året ombord på Baltic Queen och en kryssning till Tallinn. Ombord njuter vi av god mat, förstklassig underhållning och dans fram till småtimmarna. Shopping är också en del av kryssningskänslan, ombord ger butikerna oss inspiration och möjlighet att handla till förmånliga priser. Dessutom firar vi tolvslaget två gånger, både estnisk och svensk tid.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Vi lämnar Värmland på förmiddagen mot Stockholm. Väl framme i huvudstaden åker vi till Tallink Silja Lines terminal i Värtahamnen för incheckning. Våra insides 2-bäddshytter med golvstående sängar hittar vi på däck 5-9. De är modernt inredda med d/wc och tv.

  Kvällens middag står uppdukad i Grill House kl 19.00 till middagen ingår ett glas mousserande samt öl, vin, läsk och vatten. Därefter är det dags att utforska nöjes-livet ombord och fira in det nya året. Ombord är det full fokus på avkoppling, nöjen och lyx, vilket genomsyrar hela fartyget.

  Luta dig tillbaka och njut av loungemusik och skön stämning i Manhattan Piano Bar. Ett perfekt ställe för en uppfriskande drink innan maten eller innan kvällen sätter i gång. Livemusiken är en kombination av lugn jazz och tolkningar av gamla godingar för en avslappnad och trevlig start på resan.

  I danssalongen Starlight är det full fart med coverband som bjuder upp till dans. Vi bjuds på en musikshow av gruppen Waterloo, där vi får återuppleva några av popmusikens största ögonblick i showen ”A Tribute to ABBA”. Dessutom firar vi tolvslaget två gånger, både estnisk och svensk tid.

  Till Stockholm
 • Dag 2.: I Tallinn

  Vi börjar det nya året med en något lyxigare frukost-variant som serveras i Grill House. Frukostbuffén består av kalla och varma rätter och ett glas mousserande vin.

  Själva centrum ligger på promenadavstånd från terminalen. Vår buss är med ombord och för de som önskar kör vi till Gamla stan för egna strövtåg. Vår buss tar oss åter till terminalen och ytterligare en trevlig kväll väntar oss ombord. Förboka gärna middagen på hemresan vid bokningstillfället.

  I Tallinn
 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Fartygets stora frukostbuffé i Grill House står uppdukad innan ankomsten till Stockholm kl. 10.30. En trevlig kryssning är över och ett nytt år är påbörjat. Återresa med rast efter vägen, så fort alla är på plats i bussen. Åter i Karlstad ca kl. 16.00.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
31/12Flera Nyårskryssning till Tallinn, 3 dagarMer än 83 940:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Tallink Silja Line, Baltic Queen
Välkommen ombord på Baltic Queen, ett av våra finaste flaggskepp. Slå dig ner i den ryska gourmetrestaurangen Aleksandra, smaka blinier med löjrom och en liten kall därtill. Hör du den fina, mjuka mus...