Skip to main content

Minnesluckor - 40 år av galenskap

Publiksuccén återkommer i höst!

Efter 40 år framkallar Jan Rippe och Per Fritzell från Galenskaparna fortfarande magknip och skrattkramp. En show fullproppad med fyrtio års galenskap, det blir gammalt, det blir allt. Det blir hejdundrande skratt och svängiga hågkomster, sånger, sketcher, stämmor, steg och skratt. Välkommen till en helkväll på Kajskjul 8!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 29/11
  Buss Kil-Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Till Göteborg

  Avresa från Värmland enligt resebevis, med rast i Brålanda innan vi når Göteborg. Hotel Riverton är ett modernt designhotell som ligger vid vattnet i centrala Göteborg, här bor vi 1 natt i bekväma superior rum.

  Vi promenerar till Kajskjul 8 i grupp eller på egen hand. Från hotellet är det en promenad på ca 10-15 minuter. Insläppet öppnar kl.18.00 och senast kl.18.40 bör vi vara på plats. Hovmästaren visar oss våra bord, som vi behåller hela kvällen. Mellan förrätten och huvudrätten bjuds vi på en förshow, huvudshowen börjar kl. 21.30. Dryckespaket kan med fördel förbokas, kan ej köpas på plats.

  Nu väntar en helkväll med både nya och gamla anekdoter. Kommer ni ihåg husvagnen, minns ni Roger på Macken, eller Hembygdsföreningens ordförande, Kenneth Aalborg och Goja och? Vi kan ha glömt något. Det blir en afton sprängfylld av just minnen, nyfunna karaktärer och bortglömda nummer, upphittade och upphottade och framförda tillsammans med Den Ofattbara Orkestern. Vad vi kommer ihåg är inte värt att komma ihåg. Men det kan ändå vara värt att komma till Kajskjul 8 för att se vad vi kommer ihåg. Välkomna önskar Jan Rippe och Per Fritzell.

 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Hotellets omtalade frukost står uppdukad i Restaurant One, belägen på första våningen. Njut av både frukost och utsikten över Göteborgs hamn innan vår avresa 11.30. Vi vänder åter mot Värmland med rast efter vägen, åter i Karlstad ca kl. 16.00.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/11Flera Minnesluckor - 40 år av galenskapMer än 83 250:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Hotel Riverton
Hotel Riverton är ett modern designhotell som ligger vid vattnet i centrala Göteborg. www.riverton.se