Skip to main content

Mamma Mia! The party

Succén fortsätter, först kom musikalen, sen kom filmen.
Nu är vi välkomna till MAMMA MIA! THE PARTY… Kliv in genom dörrarna med dina vänner och ni har hamnat mitt på ett grekiskt torg på ön Skopelos. Här får ni njuta av en grekisk medelhavsmeny, ABBAs låtar och en uppslukande helkväll som överträffar det mesta.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 25/3
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Avresa enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Vi bor i bekväma dubbelrum på Hotell Heden, med promenadavstånd till Rondo och Göteborgs centrum. Hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med rum fördelade på två våningar. Eftermiddagen är fri för egna nöjen.

  Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som man aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party.

  Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in. Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Under kvällen bjuds vi på en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, sång och musik. Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna.

  Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till Rondo där partyt börjar kl. 19.00. Väl på plats väntar en läcker trerätters medelhavsinspirerad meny med en härlig meze följt av smakfulla fisk- och kötträtter som avslutas av med en läcker dessert, drycker beställer ni på plats. Partyt varar i drygt fyra timmar. Men om du sjunger, dansar och har kul… ja, då kan partyt fortsätta på plats ännu längre. Var och en går tillbaka efter showen slut.

 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/3Flera Mamma Mia! The party på Rondo i Göteborg 2023Mer än 83 180:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Hotell Heden
Hotell Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum. Hotellet är bygg...