Skip to main content

Mamma Mia! - The party

Succén fortsätter i Göteborg! Nu är det dags för Rondo på Liseberg i Göteborg att byggas om och förvandlas till en grekisk taverna. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta. Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 9/4 2022
  Buss Karlstad-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Vänersborg-Göteborg

 • Dag. 1: Till Göteborg

  Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe.
  Ankomst till Göteborg efter lunch för incheckning på vårt hotell Scandic Opalen beläget mitt emellan Scandinavium och Ullevi. Eftermiddagen är fri för egna nöjen. Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till Rondo, där partyt börjar kl. 19.30 och varar i ca 4 timmar. Väl på plats väntar en läcker trerätters medelhavsbuffé med fisk, lamm, kött och vegetariska alternativ. Självklart sitter du och vännerna i ditt sällskap samlade. Dryck beställer ni separat.

  Till Göteborg
 • Dag. 2: Till avstigningorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/4Flera Mamma Mia! The PartyFullbokad, väntelista2 890:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Opalen
Mitt emellan Scandinavium och Ullevi hittar vi denna arkitektoniska pärla. Nöjesparken Liseberg, Universeum och paradgatan Avenyn finns inom 10 minuters promenad.