Skip to main content

Jul på Liseberg

I hela nöjesparken möts gästerna av glittrande juleljus i såväl träd som byggnader, och på berget syns julgransstjärnan i toppen av Lisebergstornet. Under julen förvandlas hela Liseberg till en glittrande julsaga. Få upp värmen i vintervakna karuseller, gå på klappjakt bland julmarknadens bodar i skenet av miljoner juleljus. Vi hinner även med en shoppingrunda på stan.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 17/12
  Buss Karlstad-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dagstur

  Julmarknaden på Liseberg är Sveriges största. I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till en gnistrande vacker vintersaga. Inne i parken mötts vi av fem kilometer julgransgirlang och 1500 granar klädda med totalt tre ton konstsnö – i väntan på leverans av den äkta varan.

  Julmarknaden har ett 80-tal bodar och butiker som säljer allt från tomtar och renfällar till sill och praliner. Självklart finns här också alla julens delikatesser. Parkens restauranger har bullat upp med massor av god julmat. Den som är riktigt hungrig väljer förstås ett julbord, här finns både klassiskt och västkustinspirerat. Är man bara lite småsugen kan man mumsa på knäckäpplen, nygräddade våfflor eller smaskig risgrynsgröt.

  Snöra på dig skridskorna och följ med i kaninen Julius skridskoäventyr – eller lägg snygga skär i takt till musiken på isbanan. Låt allt det magiska omfamna dig och de dina i en uppriktig önskan om en riktigt god jul. Hälsa på i Kaninlandet och lämna din önskelista till självaste tomtefar.

  Välkommen till Lisebergs fantastiska vintervärld. Liseberg slår upp portarna kl. 12.00.
  Vi besöker även den stora affärsgallerian Nordstan för shopping.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/12Flera Jul på LisebergMer än 8850:-BokaMer information