Skip to main content

Göteborg på egen hand

Förgyll vardagen med en hotellweekend i Göteborg. Passa på att besöka vänner eller släkt. Kanske vårgarderoben behöver uppdateras.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 25/3, 22/4
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Till Göteborg

  Avresa enl. tidtabell med rast efter vägen innan vi når vårt hotell. Eftermiddagen och kvällen är fritt för egna aktiviteter och strövtåg.

  25/3 logi på Hotell Heden (tidigare Hotell Liseberg Heden).
  Hotell Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum.

  22/4 logi på Scandic Europa, beläget i ”Femmanhuset” / Nordstan. Varuhus, gallerior, restauranger samt butiker ligger samlade inom bekvämt avstånd.

 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Njut i lugn och ro av hotellets stora frukostbuffé. Vi startar vår hemresa 14.00, så vi hinner en repa på stan innan vi tar plats i bussen för hemresa. Åter i Karlstad c:a kl. 18.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/3Flera Göteborg på egen hand - Hotell HedenKontakta resebyrån1 550:-Boka på väntelistaMer information
22/4Flera Göteborg på egen hand - Scandic Europa81 550:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Hotell Heden
Hotell Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum. Hotellet är bygg...

Destinationshotell

Scandic Europa
Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Utanför hotellet tar du spårvagn 5 raka v...