Skip to main content

De’ e’ det här vi kallar kärlek - en musikal i Mello anda

Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan. Under kvällen raddas schlagermelodierna upp som ett pärlband. ”De’ e’ det här vi kallar kärlek” är en nyskriven musikal som hade premiär i Malmö hösten 2023.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 28/9
  Buss Säffle-Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Örebro-Stockholm

  9/11
  Buss Arvika-Kil-Karlstad-Kristinehamn-Örebro-Stockholm

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Avresa från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning på Elite Hotel Adlon**** beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm, inte långt från Centralstationen.

  Kvällens föreställning börjar kl. 19.30 och spelas på Göta Lejon på Södermalm, vår buss tar oss bekvämt fram och tillbaka till hotellet.

  Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek. Bra vibrationer, Kärleken är evig, Främling, Eloise, Högt över havet och Diggiloo Diggiley är bara några av de schlagerhits som bjuds på under kvällen.

  Året är 1985, och Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel… Detta är en historia som lockar fram både tårar, spänning och skrattanfall.

  Med bl.a. Elisa Lindström, Magnus Skogsberg, Robert Rydberg, Stefan Clarin, Frida Bergh, Rebecka Landing, Elin Malmborg, Daniel Stigberger, med flera.

  Till Stockholm
 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/9Flera De’ e’ det här vi kallar kärlek - Göta LejonKontakta resebyrån2 795:-Boka på väntelistaMer information
9/11Flera De’ e’ det här vi kallar kärlek - Göta LejonMer än 82 795:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Elite Hotel Adlon
Elite Hotel Adlon är beläget på Vasagatan i centrala Stockholm, bästa läge med ett bekvämt gångavstånd till centralstation. Här känner man närheten till kulturen och shoppinggatorna som breder ut sig...