Skip to main content

De’ e’ det här vi kallar kärlek - en musikal i Mello anda

Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan. Under kvällen raddas schlagermelodierna upp som ett pärlband. ”De’ e’ det här vi kallar kärlek” är en nyskriven musikal med premiär i Malmö hösten 2023.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 27/10
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Vänersborg-Göteborg-Malmö

 • Dag 1.: Till Malmö

  Avresa på morgonen med lämpliga raster längs vägen. Väl på plats i Malmö checkar vi in på Scandic S:t Jörgen, där vi skall bo i 2 nätter. Hotellet ligger vid Gustaf Adolfs torg i centrala Malmö, med promenadavstånd till Stortorget, Malmöhus slott, butiker och restauranger. Kvällen fri för middag och egna strövtåg.

 • Dag 2.: Till Köpenhamn

  Efter en stadig hotellfrukost tar vi bussen över Öresundsbron och rullar vidare mot Köpenhamn. Nu har vi dagen på oss att flanera på stadens gator. Köpenhamn är en ungdomlig - men samtidigt gammal och historisk - stad med ett utbud som uppfyller alla förväntningar man kan ha på en storstad.

  Huvudstaden lockar med kontinental atmosfär och shopping, med något för allas tycken och smak. Gågatan Ströget, en av Europas längsta, går som en pulsåder genom Köpenhamns centrum från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Längs Ströget hittar vi exklusiva designbutiker och stora butikskedjor, samt en mängd souveniraffärer, restauranger och snabbmatställen. Kl. 16.00 vänder vi åter mot vårt hotell.

  Kvällens föreställning börjar 19.00 och spelas på Nöjesteatern i centrala Malmö, vår buss tar oss bekvämt fram och tillbaka till hotellet.

  Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek. Bra vibrationer, Kärleken är evig, Främling, Eloise, Högt över havet och Diggiloo Diggiley är bara några av de schlagerhits som bjuds på under kvällen.

  Året är 1985, och Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel… Detta är en historia som lockar fram både tårar, spänning och skrattanfall.

 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Efter vår frukostbuffé på hotellet påbörjar vi hemresan med raster efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
27/10Flera De’ e’ det här vi kallar kärlek - en musikal i Mello andaMer än 83 280:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic S:t Jörgen
Hotellet ligger mitt i stadskärnan på Gustav Adolfs torg, bara en kort promenad till många av stadens sevärdheter. www.scandichotels.com...