Tootsie – Robert Gustafsson

Den prisbelönta Broadwaysuccén Tootsie kommer till Oscarsteatern i Stockholm. Robert Gustafsson spelar Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi som är baserad på den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen från 1982.

Dagsprogram

 • 12/11
  Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

 • Dag 1.: Lördag

  Avresa från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning Scandic Continental, beläget vid Centralstationen. Eftermiddagen fritt för middag och promenad på egen hand. Vi samlas vid hotellet för en kort promenad till Oscarsteatern där föreställningen börjar kl. 19.30.

  Robert Gustafsson är Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi. Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom!

  Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alter ego Dorothy Michaels och genombrottet blir ett faktum. Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat.

  Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga motskådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff (Andreas Nilsson) med flera. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt.

  Salongsplan

  Lördag
 • Dag 2.: Söndag

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/11Flera Tootsie - OscarsteaternKontakta resebyrån2 490:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Continental
Scandic Continental har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockhol...