Skip to main content

Tootise - Robert Gustafsson

Robert Gustafsson är Tootsie i denna färgsprakande och storslagna musikalkomedi som spelas på Oscarsteatern i Stockholm. Föreställningen är baserad på succén, den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen från 1982.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 18/2, 4/3
  Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Arboga-Stockholm

 • Dag 1.: Lördag

  Avresa från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning på Scandic Grand Central i trivsamma dubbelrum. Eftermiddagen fritt för middag och promenad på egen hand. Oscarsteatern ligger tvärs över gatan och kvällens föreställning börjar kl. 19.30.

  Robert Gustafsson är Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi. Den egoistiska och karriärsdrivna Michael Dorseys (Robert Gustafsson) kämpar för ett break som musikalstjärna på Broadway. Michael har talang men saknar hyfs (och självinsikt) vilket ger honom ett välförtjänt dåligt rykte. Efter att ha skällt ut och klagat på allt och alla får han förklarat från sin agent att han bränt alla sina chanser till att någonsin nå sin dröm. Ingen kommer anställa honom! Ur desperation, och den bekanta känslan av att alla andra har fel, föds Michaels kvinnliga alter ego Dorothy Michaels och genombrottet blir ett faktum.

  Men med framgången kommer utmaningar och att utge sig för att vara kvinna visar sig vara allt annat än okomplicerat. Den generösa och tempofyllda musikalkomedin bjuder förutom Robert Gustafsson på en rollista där hans Michael/Dorothy är omgivna av den frustrerade demonregissören Ron (Ola Forssmed), det nipprigt neurotiska exet Sandy (Sussie Eriksson), den oemotståndliga motskådespelerskan Julie (Linda Olsson), den misslyckade manusförfattaren och inneboende Jeff (Andreas Nilsson) med flera. Drygt två timmars storslagen underhållning utlovas, där vältajmad dialog och träffsäker situationskomik garanterat lockar till många skratt.

  Lördag
 • Dag 2.: Söndag

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/2Flera Tootsie - Oscarsteatern42 780:-BokaMer information
4/3Flera Tootsie - OscarsteaternMer än 82 780:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Grand Central
Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation. På Scandic Grand Central möts vi av en atmosfär där barer och restauranger tillsammans bildar...