Skip to main content

Tommy Körberg - Grand Finale!

Upplev Tommy Körbergs Grand Finale på Lorensbergsteatern.

Välkommen på en svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst och 8 virtuosa musiker. I showen sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter oss följa med bakom kulisserna i sitt omsusade liv.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 25/2 2023
  Buss Sunne-Kil-Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

  11/3 2023
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Lördag

  Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis, med rast efter vägen. Ankomst till Göteborg under eftermiddagen för incheckning på Elite Park Avenue Hotel, beläget på Kungsportsavenyn i centrala Göteborg. Eftermiddagen är fri för middag och nöjen på egna hand.

  I nya showen Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter oss följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. Sveriges största röst tar ton igen och gapar denna gång efter riktigt mycket – nämligen allt! "Världsklass", "Storslagen", "Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt", "Pondus och hjärta" – recensenterna har hyllat Tommy Körbergs Grand Finale. Vad viskade Astrid Lindgren och Olof Palme i Tommys öra? Hur var Hasse & Tage som festfixare? Hur kunde Tommy vakna mitt i en ABBA-video? Grand Finale är en svindlande show som bjuder på en resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler.

  Ackompanjerad av 8 virtuosa musiker bjuder Tommy Körberg på sina saftigaste musikaliska milstolpar från mer än ett halvt sekel. Grand Finale ger även publiken möjlighet att upptäcka en mer ödmjuk, entusiastisk och tacksam person, bortom rubrikernas karikatyrer. En man som helt enkelt är glad över att stå på en scen igen och göra det han är bäst på – sjunga så att det berör.

  På behagligt promenadavstånd från hotellet hittar vi Lorensbergsteatern. Kvällens föreställning börjar kl. 19.30, vi har platser på parkett.

  Lördag
 • Dag 2.: Söndag

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/2Flera Tommy Körberg - Grand FinaleKontakta resebyrån2 590:-Boka på väntelistaMer information
11/3Flera Tommy Körberg - Grand FinaleKontakta resebyrån2 590:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Elite Park Avenue Hotel
Hotellet ligger på promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Hos oss bor du ett stenkast från Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen samt Lorensbergsteatern, Konserthuset och Kons...