Skip to main content

Rostock påskmarknad

Följ med oss till Rostock för att fira in den stundande påsken och våren. Stadens mysiga centrum förvandlas till en levande påskmarknad med gamla traditioner. Här trängs bodarna som säljer olika hantverk och mat i påskens tecken. Vi njuter av strövtåg och shopping i denna vackra stad med sitt rika utbud av trevliga caféer och restauranger.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 13/4 2022
  Buss Kristinehamn-Karlstad-Grums-Säffle-Åmål-Vänersborg-Göteborg-Helsingborg

 • Dag 1.: Till Rostock

  Avresa på morgonen till Helsingborg där vi tar färjan till Helsingör och fortsätter sedan med färja via Gedser till Rostock. Under överfarten finns tid för mat och shopping. Vi bor 2 nätter på hotell Vienna House Sonne Rostock****, som ligger centralt vid Rådhusplatsen och nära gågatan Kröpeliner Strasse. Första kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

  Till Rostock
 • Dag 2.: I Rostock

  Efter frukost åker vi till Calles där det ges tillfälle till inköp och lastning i bussen. Sedan finns det gott om tid att bege sig ut i vimlet på Nordtysklands största påskmarknad, där marknadsstånden med påskpynt, mat och dryck avlöser varandra. Här kan vi provsmaka tyska specialiteter och fynda till bra priser i mängder, längs gågatans butiker. Dessutom erbjuder den historiska innerstaden flera bra caféer och restauranger. Kvällen fri.

  I Rostock
 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Efter frukost tar vi morgonfärjan till Gedser i Danmark. Färden går sedan via Helsingör-Helsingborg till våra avstigningsorter med lämpliga raster.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
13/4Flera Rostock påskmarknadMer än 83 790:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Vienna House Sonne Rostock
Östersjöns romantiska hamn känns överallt i Rostock. Vinden visslar igenom staden och det är en del av charmen med kuststaden. Tack vare sina smala gator, tunga tegelbyggnader och viktiga kyrkor är un...