Skip to main content

Reseträff till Helsingfors 2024

Nu ser vi fram emot att träffa er igen och våra reseträffar är en bra början på det nya reseåret. Vi träffas ombord på Tallink Silja Lines fartyg till Helsingfors. En trevlig resa på 3 dagar med informationsträff om årets resor, god mat & dryck och underhållning ombord.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 5/2
  Buss 1 - Åmål-Säffle-Värmlandsbro-Slottsbron-Grums-Vålberg-Karlstad-Stockholm

  5/2
  Buss 2 - Arvika-Kil-Karlstad-Skattkärr-Väse-Kristinehamn-Stockholm

  5/2
  Buss 3 - Munkfors-Deje-Forshaga-Karlstad-Karlskoga-Örebro-Arboga-E18 mot Stockholm

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Avresa enligt resebevis mot Stockholm med rast längs vägen. Incheckning på Tallink Silja Lines fartyg och avgång mot Helsingfors. Våra insides 2-bäddshytter som ingår i priset är belägna på däck 5-11. De är modernt inredda med d/wc samt 2 golvstående sängar.

  Vi inleder vår resepresentation redan under eftermiddagen på konferensavdelningen, däck 6. I ord och bild presenterar vi årets resor varvat med lottdragningar. Som vanligt lämnar vi ”boka-ombord-rabatt” på samtliga bokningar som tecknas ombord.

  Kl. 17.45 öppnar vi upp nattklubben för ett glas bubbel och underhållning av Janne Karlsson, som tolkar visor från artister som ligger honom varmt om hjärtat. Men känner vi Janne rätt, så blir det en och annan historia som smyger sig in i kvällens program.

  Kl. 19.30 står kvällens buffémiddag uppdukad för oss i restaurang Grand Buffét på däck 6. Till middagen ingår dryckesbuffé med öl, vin, läsk samt vatten.

  Efter middagen väntar fartyget på att bli utforskat. På däck 7 hittar vi den 140 meter långa gågatan. Det är här vi hittar restauranger, barer och butiker. Butikerna erbjuder ett brett sortiment av shopping, allt från parfymer, dryckesvaror, choklad till presentartiklar. Dans och musik blir det båda kvällarna ombord. Varje kväll uppträder showgrupper ombord på fartyget, så att vi ska få en så trevlig och underhållande resa som möjligt.
  Kvällens höjdpunkt är kvällsshowen i stora dans-salongen. Luta dig tillbaka i baren och läppja på din favoritdrink eller dansa hela natten lång på dansgolvet, valet är fritt.

  Till Stockholm
 • Dag 2.: I Helsingfors

  Sjöfrukosten står uppdukad i buffématsalen före ankomsten. Fartyget lägger till i centrala Helsingfors och vi har tillgång till våra hytter under hela uppehållet. Vill man promenera på egen hand i Helsingfors, så hinner man med både butiker, museer, restauranger och sevärdheter.

  Fartyget lämnar Helsingfors kl. 17.00 (sv. tid kl. 16.00). I samband vid avgång hittar ni personalen från Gruppresor på promenadgatan vid receptionen. Kom gärna förbi säg hej och prata resor med oss. Passa på att boka nästa resa med boka-ombord-rabatt. Förboka gärna kvällens middag vid bokningstillfället. Ytterligare en trivsam kväll väntar oss ombord.

  I Helsingfors
 • Se mer av Finland - boka en utflykt!

  Utflykterna startar från terminalen efter ankomst till Helsingfors.

  ≈ Klassiska guideturen i centrala Helsingfors, vår guide berättar om sina smultronställen. Vi ser bl.a. stadens viktigaste och mest intressanta sevärdheter som Senatstorget, Presidentens Slott, Stadshuset, Riksdagshuset, Finlandiahuset och Operan. (ca 2h) 150:-

  ≈ Vi besöker godisälskarens dröm Fazers besökscenter, beläget i Vanda utanför Helsingfors. Under vår rundtur följer vi produktionen och får bekanta oss med företagets långa historia. Självklart ingår det en provsmakning och tillfälle ges att besöka butiken. (ca 3h) 300:-

  ≈ Borgå är Finlands nästa äldsta stad. Beläget vid Finska vikens norra kust ca 1h bussresa från Helsingfors. Borgå är känt för sin gamla trästad och kullerstensgatorna med de dockskåpslika husen som omges av diverse butiker. Vi möter vår guide i Borgå för en bussrundtur. Lunch ingår under dagen samt tid för egna strövtåg.
  (ca 5,5h) 450:-

 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Sjöfrukosten står uppdukad i buffématsalen. En trevlig kryssning är över och vid 10-tiden är vi åter i Värtahamnen. Vår buss tar oss mot våra avstigningsorter med rast efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 15.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
5/2Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 1 från Åmål51 450:-BokaMer information
5/2Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 2 från Arvika81 450:-BokaMer information
5/2Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 3 från MunkforsMer än 81 450:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Silja Line, Buss 1
Butikerna ombord erbjuder ett stort utbud av produkter inom alltifrån skönhet och mode till elektronik och leksaker från välkända varumärken. Showgrupper och livebandet uppträder varje kväll! I Sea Pu...

Destinationshotell

Silja Line, Buss 2
Butikerna ombord erbjuder ett stort utbud av produkter inom alltifrån skönhet och mode till elektronik och leksaker från välkända varumärken. Showgrupper och livebandet uppträder varje kväll! I Sea Pu...

Destinationshotell

Silja Line, Buss 3
Butikerna ombord erbjuder ett stort utbud av produkter inom alltifrån skönhet och mode till elektronik och leksaker från välkända varumärken. Showgrupper och livebandet uppträder varje kväll! I Sea Pu...