Skip to main content

Reseträff 2023 - Tallinn

Ett år går så fort, nu är det äntligen dags igen för vår reseträff. I år styr vi kosan mot Tallinn med Tallink Silja Line. En liten lagom resa på 3 dagar med informationsträff om årets resor, god mat & dryck och VIP-underhållning ombord, välkomna!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 22/3
  Buss 1 : Åmål-Säffle-Värmlandsbro-Slottsbron-Grums-Vålberg
  Buss 2: Arvika-Kil-Karlstad-Skattkärr-Väse-Arboga-Köping
  Buss 3: Munkfors-Deje-Forshaga-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro

  28/3
  Buss 1: Åmål-Säffle-Värmlandsbro-Slottsbron-Grums-Vålberg
  Buss 2: Arvika-Kil-Karlstad-Skattkärr-Väse-Arboga-Köping
  Buss 3: Sunne-V.Ämtervik-Kil-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Avresa enligt resebevis mot Stockholm med rast längs vägen. Incheckning på Tallink Silja Lines fartyg Baltic Queen och avgång mot Tallinn.

  Våra insides 2-bäddshytter med golvbäddar som ingår i priset är belägna på däck 5-9. Modernt inredda med d/wc, tv samt 2 golvstående sängar. Ombord är det full fokus på avkoppling, nöjen och lyx, vilket genomsyrar hela fartyget. Härliga restauranger, mysiga barer och trendig shopping.

  Vi inleder vår resepresentation redan under eftermiddagen i konferensavdelningen, däck 5. Här möter ni vår personal och vår konferencier presenterar årets resor i ord och bild. Boka-tidig-rabatt ges på samtliga bokningar som görs ombord.

  Håll i hatten för nu kickar vi igång kvällen på riktigt. Kl. 19.00 slår vi upp portarna till nattklubben Starlight Palace med ett glas bubbel, sång och musik. Underhållningen står Jössehäringen Janne Karlsson för och nu kan vad som helst hända. Det vi kan lova är att det blir ”litte stôlligt men môe skôj” varvat med historier, sång och musik.

  Vid 20-tiden står kvällens buffémiddag uppdukad för oss i restaurang Grand Buffét på däck 7. Till middagen ingår dryckesbuffé med öl, vin, läsk samt vatten.

  Efter middagen väntar fartyget på att bli utforskat. Butikerna erbjuder ett brett sortiment av shopping, allt från parfymer, dryckesvaror och choklad till presentartiklar. Kvällens höjdpunkt är kvällsshowen i stora danssalongen. Luta dig tillbaka i baren och läppja på din favoritdrink eller dansa hela natten lång på dansgolvet, valet är fritt.

  Till Stockholm
 • Dag 2.: I Tallinn

  Frukostbuffén står uppdukad i buffématsalen före ankomsten. Under vår vistelse i Tallinn har vi tillgång till våra hytter under hela uppehållet. Tallinns centrum är kompakt, med allt man kan behöva inom gångavstånd. Shoppa designkläder på Stockmann eller souvenirer i Gamla stan och vila trötta fötter på något av stadens mysiga caféer. Ett måste vid varje shoppingresa till Tallinn är utomhusmarknaden för stickade kläder på Müürivahegatan, där damerna säljer sina stickade produkter utmed den medeltida stadsmuren.

  Mot tillägg erbjuder vi en guidad rundtur med buss, som startar från hamnen efter ankomst. Under rundturen kommer vår guide att visa och berätta om sina smultronställen i Tallinn. Rundturen avslutas vid Gamla stan och fortsätter mot SuPerAlko i hamnen. Våra inköp packas och lastas direkt i bussen.

  Fartyget lämnar Tallinn kl. 18.00 (Sv. tid kl. 17.00). Förboka gärna kvällens middag vid bokningstillfället. Ytterligare en trivsam kväll väntar oss ombord.

  I Tallinn
 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Efter en stadig sjöfrukost anlöper vi Värtahamnen. Vår buss står på terminalen och så fort alla är på plats reser vi åter mot våra avstigningsorter med rast efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 15.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/3Flera Reseträff till Tallinn - Buss 1 från ÅmålKontakta resebyrån995:-Boka på väntelistaMer information
22/3Flera Reseträff till Tallinn - Buss 2 från ArvikaKontakta resebyrån995:-Boka på väntelistaMer information
22/3Flera Reseträff till Tallinn - Buss 3 från MunkforsKontakta resebyrån995:-Boka på väntelistaMer information
28/3Flera Reseträff till Tallinn - Buss 1 från Åmål4995:-BokaMer information
28/3Flera Reseträff till Tallinn - Buss 2 från ArvikaMer än 8995:-BokaMer information
28/3Flera Reseträff till Tallinn - Buss 3 från SunneMer än 8995:-BokaMer information