Skip to main content

Reseträff 2022

Nytt år och nya reseäventyr med Gruppresor AB!

Oj vad vi saknade våra resenärer, chaufförer och reseledare under 2021. Men nu lägger vi det gamla bakom oss och börjar om på ny kula. Nu ser vi fram emot att träffa er igen och våra reseträffar är en bra början på det nya reseåret.

I år tänker vi nytt och tar oss till Helsingfors med Tallink Silja Lines fartygsflotta. En trevlig resa på 3 dagar med informationsträff om årets resor, god mat & dryck och underhållning ombord.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 1/3 Buss Arvika-Kil-Karlstad-Skattkärr-Väse-Arboga-Köping
  1/3 Buss Åmål-Säffle-Värmlandsbro-Grums-Vålberg
  1/3 Buss Skoghall-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro

  15/3 Buss Arvika-Kil-Karlstad-Skattkärr-Väse-Arboga-Köping
  15/3 Buss Åmål-Säffle-Värmlandsbro-Grums-Vålberg-Karlstad-Örebro-Stockholm
  15/3 Buss Munkfors-Deje-Forshaga-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Avresa enligt resebevis mot Stockholm med rast längs vägen. Incheckning på Tallink Silja Lines fartyg och avgång mot Helsingfors. Våra insides 2-bäddshytter med golvbäddar som ingår i priset är belägna på däck 5-11, modernt inredda med d/wc, tv samt 2 golvstående sängar.

  Vi inleder vår resepresentation redan under eftermiddagen i konferensavdelningen, däck 6. Här möter ni vår personal och vår konferencier presenterar årets resor i ord och bild. Boka-tidig-rabatt ges på samtliga bokningar som görs ombord.

  Håll i hatten för nu kickar vi igång kvällen på riktigt. Kl. 18.30 slår vi upp portarna till nattklubben Starlight Palace för ett glas bubbel och trubadurunderhållning.

  Kl. 19.30 står kvällens buffémiddag uppdukad för oss i restaurang Grand Buffét på däck 6. Till middagen ingår dryckesbuffé med öl, vin, läsk samt vatten.

  Efter middagen väntar fartyget på att bli utforskat. På däck 7 hittar vi den 140 meter långa gågatan. Det är här vi hittar restauranger, barer och butiker. Butikerna erbjuder ett brett sortiment av shopping, allt från parfymer, dryckesvaror, choklad till presentartiklar. Dans och musik blir det båda kvällarna ombord. Varje kväll uppträder showgrupper ombord på fartygen, så att vi ska få en så trevlig och underhållande resa som möjligt. Kvällens höjdpunkt är kvällsshowen i stora danssalongen. Luta dig tillbaka i baren och läppja på din favoritdrink eller dansa hela natten lång på dansgolvet, valet är fritt.

  Till Stockholm
 • Dag 2.: I Helsingfors

  Frukostbuffén står uppdukad i buffématsalen före ankomsten. Fartyget lägger till i centrala Helsingfors och vi har tillgång till våra hytter under hela uppehållet.

  Mot tillägg erbjuder vi en guidad rundtur med buss. Under rundturen kommer vår guide att visa och
  berätta om sina smultronställen i Helsingfors. Vi ser bland annat stadens viktigaste och mest intressanta sevärdheter som Senatstorget, Presidentens slott, Stadshuset, Riksdagshuset, Finlandiahuset och Operan. Efter guidningen som avslutas vid Salutorget finns tid för strövtåg och lunch på egen hand. Vill man hellre promenera på egen hand, så är inte Helsingfors speciellt stort. Utan större problem hinner vi med både museer, restauranger och sevärdheter. Det mesta i shopping hittar vi på det gigantiska varuhuset Stockmann mitt i city eller i butikerna på gatorna runt omkring.

  Fartyget lämnar Helsingfors kl. 17.00 (Sv. tid kl. 16.00). Förboka gärna kvällens middag vid bokningstillfället. Ytterligare en trivsam kväll väntar oss ombord.

  I Helsingfors
 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Efter en stadig sjöfrukost anlöper vi Värtahamnen. Vår buss står på terminalen och så fort alla är på plats reser vi åter mot våra avstigningsorter med rast efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 15.00.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/3Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 1 från Arvika7850:-BokaMer information
1/3Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 2 från ÅmålMer än 8850:-BokaMer information
1/3Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 3 från Skoghall1850:-BokaMer information
15/3Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 1 från ArvikaMer än 8850:-BokaMer information
15/3Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 2 från ÅmålMer än 8850:-BokaMer information
15/3Flera Reseträff till Helsingfors - Buss 3 från MunkforsMer än 8850:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Tallink Silja Line, Buss 1
Kryssa med Silja Symphony. Ombord hittar du fräscha restauranger, taxfree Superstore och härlig underhållning.

Destinationshotell

Tallink Silja Line, Buss 2
Kryssa med Silja Symphony. Ombord hittar du fräscha restauranger, taxfree Superstore och härlig underhållning.

Destinationshotell

Tallink Silja Line, Buss 3
Kryssa med Silja Symphony. Ombord hittar du fräscha restauranger, taxfree Superstore och härlig underhållning.