Skip to main content

Musikalen om Kim Larsens och Gasolin´s största hits

En av de senaste årens stora danska musikaliska framgångar, Midt om Natten, kommer nu till Sverige i en kärleksfullt försvenskad version. Musikalen bjuder på en rad hits från filmen som Papirsklip, Tik Tik och Midt om natten och dessutom toppas upplevelsen med låtar som bland annat Lille du, This is my life, Langebro, Tarzan Mamma Mia, Joanna och Vi er dem – träffsäkra hits från både Kim Larsen och Gasolins välkända album.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 25/11
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Vänersborg-Göteborg-Malmö

 • Dag 1.: Till Malmö

  Avresa på morgonen med lämpliga raster längs vägen. Väl på plats i Malmö checkar vi in på Scandic S:t Jörgen, där vi skall bo i 2 nätter. Hotellet ligger vid Gustaf Adolfs torg i centrala Malmö, inom kort promenad-avstånd från Malmöhus slott, butiker och restauranger. Kvällen fri för middag och egna strövtåg.

 • Dag 2.: Till Köpenhamn

  Efter en stadig hotellfrukost tar vi bussen över Öresundsbron och rullar vidare mot Köpenhamn. Nu har vi dagen på oss att flanera på stadens gator. I Köpenhamn finns flera julmarknader, som passande kan kombineras med julhandel i stadens julpyntade centrum.

  Huvudstaden lockar med kontinental atmosfär och shopping, med något för allas tycken och smak. Gågatan Strøget, en av Europas längsta, går som en pulsåder genom Köpenhamns centrum från Rådhusplatsen till Kongens Nytorv. Längs Ströget ligger många exklusiva designbutiker och stora butikskedjor. Där finns även en mängd souveniraffärer, restauranger och snabbmat-ställen. Kl. 16.30 vänder vi åter mot vårt hotell.

  Kvällens föreställning spelas på Nöjesteatern i centrala Malmö. Vår buss tar oss bekvämt fram och tillbaka, speltid kl. 19.00 - ca 21.30. Musikalen ”Mitt om natten” kastar oss bryskt tillbaka till Köpenhamn på 1980-talet, en tid då drömmar om frihet, kärlek och spirande uppror frodas. I protest mot det politiska styret skapar vännerna Arnold och Benny fristaden Haveje. Havaje bygger på drömmen om ett samhälle där det finns jämlikhet, frihet och brödraskap samt massor av kärlek. Men det sorglösa livet på Haveje varar bara en kort tid. Snart sätter droger, rockare, bostadsspekulanter och inte minst handelsmannens vackra dotter Susan Himmelblå den nära vänskapen mellan Arnold och Benny på prov. Det är musiken och handlingen från filmen, kryddad med andra hits från Kim Larsen och Gasolin´s som ligger till grund för musikalen. Kim var medförfattare till filmen Midt om Natten, där han själv spelade en av huvudrollerna. Med 922 000 sålda biobiljetter är filmen bland de mest sedda danska biofilmerna någonsin.

  Till Köpenhamn
 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Efter vår frukostbuffé på hotellet påbörjar vi vår hemresa med raster efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/11Flera Musikalen om Kim Larsens och Gasolin´s största hits.Kontakta resebyrån2 640:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic S:t Jörgen
Hotellet ligger mitt i stadskärnan på Gustav Adolfs torg, bara en kort promenad till många av stadens sevärdheter. www.scandichotels.com...