Skip to main content

Musikalen Bodyguard

Musikalen är baserad på en av 90-talets största filmfenomen ”The Bodyguard” med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och största hits som I Will Always Love You, I Wanna Dance with Somebody med flera.

Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Filmen var en enastående succé med en omsättning på över 400 miljoner dollar världen över. Framgången berodde inte minst på Whitney Houstons musik och soundtracket som sålts i fler än 45 miljoner exemplar och är därmed det bäst sålda soundtracket någonsin.

Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.

Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis. Medverkar gör också Marsha Songcome, Karl Dyall, Rikard Ulvshammar och Anton Lundqvist tillsammans med en stor ensemble och orkester.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 18/2, 4/3
  Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Arboga-Stockholm

 • Dag 1.: Lördag

  Avresa från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning på Scandic Grand Central i trivsamma dubbelrum. Eftermiddagen fritt för middag och promenad på egen hand. Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till Chinateatern, föreställningen börjar kl. 19.30. Vår buss tar oss åter till hotellet efter föreställningens slut.

  Lördag
 • Dag 2.: Söndag

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/2Flera Musikalen Bodyguard på ChinateaternKontakta resebyrån2 780:-Boka på väntelistaMer information
4/3Flera Musikalen Bodyguard på ChinateaternKontakta resebyrån2 780:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Grand Central
Ett New York-inspirerat one of a kind-hotell mitt i city bara ett stenkast från Stockholms centralstation. På Scandic Grand Central möts vi av en atmosfär där barer och restauranger tillsammans bildar...