Skip to main content

Medelhavskryssning

Förläng sommaren med en kryssning i Medelhavet. Under vår 8 dagars kryssning varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet.

Ca pris 14.500:-


Brilliance Of the Seas / Royal Caribbean

Datum Dag Hamn Ankomst Avresa
16/10 1 Ravenna, Italien   17.00
17/10 2 Split, Kroatien 07.00 17.00
18/10 3 Till havs    
19/10 4 Mykonos, Grekland 06.00 18.00
20/10 5 Santorini, Grekland 06.00 18.00
21/10 6 Till havs    
22/10 7 Zadar, Kroatien 10.00 18.00
23/10 8 Ravenna, Italien 06.45  

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 15/10 2022 Flyg från Oslo, Gardermoen
  Ansl.buss (exkl.) Grums-Karlstad-Kil-Arvika-Charlottenberg

 • Dag 1.: Till Italien

  Flyg till Venedig, vid ankomsten väntar buss för transfer till vårt hotell NH Ravenna****, gemensam middag under kvällen.

 • Dag 2.: Ravenna - ombordstigning

  Vår buss tar oss till kryssningsterminalen i Ravenna för ombordstigning. Nu väntar en härlig kryssning på
  8 dagar / 7 nätter på Medelhavet med Royal Caribbeans fartyg Brilliance of the Seas.

  Efter att vi har checkat in i våra hytter väntar lunch ombord. Royal Caribbean erbjuder lyx med det stora fartygets utbud av restauranger, underhållning och aktiviteter. Servicegraden är mycket hög och maten en av huvudattraktionerna. Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. Vi kan lova dig fantastiska matupplevelser under hela kryssningen utan att du behöver betala en krona extra för det. Vi äter tillsammans på samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen.

  Samtliga hytter på Royal Caribbeans fartyg är modernt inredda och har faciliteter såsom sittgrupp, d/wc, tv, telefon, värdeskåp, toalettbord och hårtork.

  Ravenna - ombordstigning
 • Dag 3-8.: Kryssning i Medelhavet

  På dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. Exklusiva föreställningar och glittrande kvällsshower både fascinerar och kittlar fantasin.

  Varje kväll får du morgondagens späckade program levererat till din hytt och du kan välja att fylla dina dagar med så mycket eller så lite som du önskar.

  Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande länder. Ombord på fartyget kan vi köpa utflykter för att komma ut och se mer av dessa fantastiska länder och öar. Fartyget erbjuder ett stort och varierat utbud av utflykter på alla destinationer som vi kommer till. Utflykterna leds av godkända, professionella reseledare (engelsktalande) med lokalkännedom, så att du får uppleva de fascinerande resmålen på bästa möjliga sätt och se attraktioner som du kanske annars hade missat. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka ombord.

  Kryssning i Medelhavet
 • Dag 9.: Ankomst Ravenna - flyg till Oslo

  Vi njuter av sista frukosten ombord innan vi lägger till i Ravenna och en härlig kryssning är över. Innan vårt flyg tar oss mot nordligare breddgrader hinner vi med en guidad rundtur i Ravenna, rundturen avslutas på flygplatsen.

Karta