Skip to main content

Mamma Mia! - The party

Först kom musikalen, sen kom filmen - här är partyt!

Succén fortsätter i Göteborg! Nu är det dags för Rondo på Liseberg i Göteborg att byggas om och förvandlas till en grekisk taverna. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som överträffar det mesta. Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 24/9
  Buss Karlstad-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Vänersborg-Göteborg

  5/11
  Buss Arvika-Kil-Karlstad-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag. 1: Till Göteborg

  Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Göteborg efter lunch för incheckning på Elite Park Avenue Hotel, beläget på Kungsportsavenyn i centrala Göteborg. Eftermiddagen är fri för egna nöjen.

  Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera.

  Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som man aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party. Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in. Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Under kvällen bjuds på en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, sång och musik. Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna.

  Vi samlas utanför hotellet för en kort bussresa till Rondo, där partyt börjar kl. 19.30 och varar i ca 4 timmar. Väl på plats väntar en läcker trerätters medelhavsbuffé med fisk, lamm, kött och vegetariska alternativ, dryck beställer ni på plats. Självklart sitter du och vännerna i ditt sällskap samlade. Var och en går tillbaka efter showen slut.

  Till Göteborg
 • Dag. 2: Till avstigningorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/9Flera Mamma Mia ! -The party -Kontakta resebyrån3 130:-Boka på väntelistaMer information
5/11Flera Mamma Mia ! -The party -Mer än 83 130:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Elite Park Avenue Hotel
Hotellet ligger på promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Hos oss bor du ett stenkast från Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen samt Lorensbergsteatern, Konserthuset och Kons...