Skip to main content

Må bra på Spa - Tallinn

Länderna på andra sidan Östersjön har en stark Spa-tradition och det är dessutom ofta billigare med behandlingar än på hemmaplan. Tallinn är Stockholms närmaste huvudstad, en underbar medeltida stad. Vissa beskriver staden som en blandning mellan Visby och Stockholms Gamla stan.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 29/4
  Buss Grums-Kil-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

  24/9
  Buss Säffle-Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Vi lämnar Värmland på morgonen mot Stockholm. Väl framme i huvudstaden åker vi till Tallink Silja Lines terminal i Värtahamnen för incheckning. Ombord finns 2-bäddshytter reserverade, samtliga hytter är belägna högt upp i båten. De är modernt inredda med d/wc, TV samt två golvstående sängar. Ombord är det full fokus på avkoppling, nöjen och lyx, vilket genomsyrar hela fartyget. Spara en slant och förboka era måltider vid bokningstillfället.

 • Dag 2.: I Tallinn

  Efter en god natts sömn och en välsmakande frukostbuffé anländer vi till Tallinn under förmiddagen. Vi möts av vår lokalguide som kommer att ta oss med på en rundtur, så att vi får en bild av de viktigaste och senaste sevärdheterna.

  I hamnen, med promenadavstånd till Gamla stan, ligger Tallink Spa & Conference Hotel****. Det första vi möts av när vi stiger in är en ljus och luftig lobby med sköna fåtöljer. Den spektakulära synen skvallrar om att detta inte är vilket hotell som helst, utan stadens största spa- och vattenanläggning. Här bor vi i två nätter i bekväma dubbelrum. På hotellet finns gym och en trendig medelhavsrestaurang med säsongsöppen terrass och två barer. Middag på egen hand. På hotellets Spaavdelning Aqua Spa finns bastu, ångbad, en större pool, barnpool, jacuzzis, utomhuspool och poolbar. På Aqua Spa beauty and wellness center i samma byggnad kan vi unna oss sköna spa- och skönhetsbehandlingar i toppklass.

  I resans pris ingår två behandlingar, klassisk massage (20 minuter) och fuktgivande paraffinbehandling för händer eller trötta fötter (25 minuter). På plats kan vi boka behandlingar som Aroma massage, chokladmassage, ansiktsbehandlingar, vattenbehandlingar, skönhetsvård, manikyr, pedikyr, frisörsalong m.m. listan kan göras lång.

  I Tallinn
 • Dag 3.: I Tallinn

  Börja dagen med en stadig frukost. Sen har vi hela dagen till eget förfogande för Spa-behandlingar, Aqua Spa, promenader med lunch och middag på egen hand. Poolområdet är öppet mellan 08.00-22.00. Från hotellet till Gamla stan tar det ca 30 minuter att promenera.

  Estlands huvudstad har en fantastisk blandning av gammalt och nytt. Tallinn bjuder på spännande museer, historiska sevärdheter och livliga stadsdelar. Den pampiga Viruporten med dess blomsterstånd leder rakt in i hjärtat av Gamla stan och butiksgatorna. Stadens stolthet Gamla stan är omgärdad av en ringmur. Det blir en resa 100 år tillbaka i tiden med gator av kullersten, de trånga gränderna, vackra torgen och mysiga caféerna och restaurangerna. Det finns även fullt av små butiker i Gamla stan att fynda i. Tallinns vackra byggnader har gjort att staden numera finns på UNESCO:s världsarvslista. Nästan alla vägar leder slutligen till Rådhustorget där man kan sätta sig på något av fiken och njuta av något gott att äta och dricka.

  I Tallinn
 • Dag 4.: I Tallinn

  Frukost på hotellet. För de som önskar ges tillfälle för att shoppa dryckesvaror, våra inköp lastar vi direkt i bussen och återfås vid avstigning. Passa på att njuta av någon behandling eller dopp i poolen innan vi checkar ut, vi får nyttja Aqua Spa fram till kl. 16.00. Vi samlas åter på eftermiddagen för en kort resa till terminalen och ombordstigning. Ytterligare en trevlig kväll väntar oss ombord.

 • Dag 5.: Till avstigningsorten

  Vi anlöper Värtahamnen under morgonen och vår buss väntar på terminalen för hemresa med rast efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 15.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
29/4Flera Må bra på Spa - TallinnMer än 84 790:-BokaMer information
24/9Flera Må bra på Spa - TallinnMer än 84 790:-BokaMer information

Hotell

Övernattning Dag 1 - 2

Tallink Silja Line, Baltic Queen
Välkommen ombord på Baltic Queen, ett av våra finaste flaggskepp. Slå dig ner i den ryska gourmetrestaurangen Aleksandra, smaka blinier med löjrom och en liten kall därtill. Hör du den fina, mjuka mus...

Övernattning Dag 2 - 3

Tallink Spa & Conference Hotel
Tallink Spa & Conference Hotel ligger centralt i Tallinn med gångavstånd från hamnen och Gamla stan. På hotellets spaavdelning – Aqua Spa – finns bastu, ångbad, en större pool, barnpool, jacuzzis, uto...

Övernattning Dag 3 - 4

Tallink Spa & Conference Hotel
Tallink Spa & Conference Hotel ligger centralt i Tallinn med gångavstånd från hamnen och Gamla stan. På hotellets spaavdelning – Aqua Spa – finns bastu, ångbad, en större pool, barnpool, jacuzzis, uto...

Övernattning Dag 4 - 5

Tallink Silja Line, Baltic Queen
Välkommen ombord på Baltic Queen, ett av våra finaste flaggskepp. Slå dig ner i den ryska gourmetrestaurangen Aleksandra, smaka blinier med löjrom och en liten kall därtill. Hör du den fina, mjuka mus...