Skip to main content

Legoland

Säg det barn som inte älskar en dag bland 65 miljoner legoklossar, massor av härliga åkattraktioner, vilda västern, pirater och spännande klätterställningar. Det är inte konstigt att Legoland är Danmarks mest besökta familjeresmål. Ett besök här blir alldeles säkert sommarens mest minnesvärda.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 3/7
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Brålanda-Göteborg

 • Dag 1.: Till Danmark

  Avresa mot Göteborg och vidare med Stena Line till Fredrikshamn. Vi fortsätter mot Herning och Scandic Hotel Regina. Gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2.: På Legoland

  Efter frukost reser vi mot Legoland och beräknar att vara på plats vid 10-tiden. Nu har vi en hel dag att nyttja på Legoland. Vart och ett av Legolands 10 unika temaområden passar alla åldrar och de flesta åkattraktioner är anpassade för barn under 100 cm.

  I hela parken finns en mängd olika attraktioner som t.ex. bilbanor, karuseller, minitåg, båtar, för både små och stora barn. Miniland är platsen där parkens äventyr tog sin början år 1968. I Miniland – allt byggt med 20 miljoner legoklossar. Här möter vi den stora vida världen i miniformat med spännande miljöer, huvudstäder, småstäder och världsberömda byggnader.

  Piratland och riddarborgen Knights Kingdom är himmelriket för alla som gillar pirater, riddare och prinsessor. I riddarborgen finns en bergochdalbana och den slingrande draken Dragon som bjuder på en hisnande åktur. Piratbåtarna tar oss till sjörövargrottan, där både krokodiler, pirater och hemliga skatter gömmer sig i mörkret.

  Åk en fartfylld tur med bergochdalbanan genom det stora Polar Land där vilda legodjur och levande pingviner väntar.

  Sätt dig bakom ratten i en zebrarandig jeep och åk på en spännande tur bland alla de vilda djuren på den afrikanska savannen. På vägen kan du höra både djungeltrummor och elefantbröl – och kom ihåg att se upp, en tiger är nämligen lös i djungeln!

  Tuffa och modiga barn får inte missa The Haunted house, ett hemsökt hus där man möter spöken, vampyrer och fladdermöss. Prova den galne vetenskapsmannens experiment och gå inte vilse i spegellabyrinten.

  I Legoredo Town förflyttas man till vilda västern och får känna på livet bland cowboys och indianer. Missa inte bergochdalbanan Flygande örnen, där man susar genom Rocky Mountains. De allra minsta barnen har sitt eget Duplo Land, med klättervänliga små byggnader, fordon och rutschbanor.

  Glöm inte badkläderna om ni vill uppleva det fartfyllda vattenleklandet Pirate Water Falls. Alla attraktioner utom Trafikskolan ingår i resans pris. Återresa kl. 17.30 till hotellet, där middagen och sköna sängar väntar.

  På Legoland
 • Dag 3.: Till avstigningsorten

  Vi lämnar hotellet efter frukost och åker tillbaka till Fredrikshamn. Färjan ankommer till Göteborg under eftermiddagen därefter fortsätter vi mot Värmland, åter i Karlstad ca kl. 20.30.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/7Flera LegolandMer än 84 670:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Regina
Njut av en vistelse på Scandic Regina med ett unikt läge i centrala Herning. När du går in står du i vår stora och ljusa lobby. Härifrån har du tillgång till vår moderna restaurang, där våra kockar...