Skip to main content

Lasse Stefanz – så här har du aldrig sett dem förut!

Lasse Stefanz beger sig ut på Sverigeturné och kommer till Göteborg och Lorensbergsteatern. Gitarrerna är stämda, bootsen är putsade, kostymerna uppblingade. Gör er redo, för nu blir det åka av!

Kort bokningstid på denna resa, boka senast 8/2.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 22/4
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Vänersborg-Göteborg

 • Lördag: Till Göteborg

  Avresa från Värmland enligt resebevis, med rast i Brålanda innan vi når Göteborg vid lunchtid. Vi bor en natt på hotell Scandic Europa, beläget i Femmanhuset/Nordstan.

  Lasse Stefanz har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar som är dansbandsbranschens stora pris. De har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer. Men det som de gillar allra bäst och som publiken älskar, är när de får leverera sin musik och sina hits, så svetten lackar. Det är precis det de skall få göra, fast på ett helt nytt sätt. Det har nämligen äntligen blivit dags för Lasse Stefanz att åka ut på en stor Sverigeturné med sin rykande färska konsertproduktion.

  Vi har parkettplatser på Lorensbergsteatern, beräknad speltid 15.30-18.00 inklusive paus. Vår buss tar oss bekvämt till Lorensbergsteatern t/r. Efter föreställningen ges tid att äta på egen hand och kanske ta en barrunda.

 • Söndag: Till avstigningsorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/4Flera Lasse Stefanz – så har du aldrig sett dem förut.Mer än 82 180:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Europa
Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Utanför hotellet tar du spårvagn 5 raka v...