Skip to main content

Julmässa på Mårbacka

Välkomna till Julmässan på Mårbacka!

Att besöka en julmässa är en upplevelse för alla sinnen. Det ger oss som besökare ett slags försmak på julen, samtidigt som vi har möjlighet att handla julklappar till våra nära och kära.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 2/11
  Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kil-Östra Ämtervik

 • Dagstur

  På Mårbacka Minnesgård, så genomsyrad av modern svensk historia, hålls en av landets mest uppskattade julmässor. När vi går omkring i de historiska omgivningarna är det lätt att känna Selma Lagerlöfs närvaro.

  Här på julmässan har vi chans att handla direkt från några av landets duktigaste slöjdare. Julmässan hålls i ekonomibyggnaderna kring herrgården. Här gör hantverkarna allt för att med sina verk föra traditionerna vidare. Skaparglädje och kvalitet är ledorden och varorna är handgjorda helt enligt de gamla traditionerna. Här behöver ingen gå hungrig, på julmässan finns en stor matbod, fylld av alla sorters julmat. Mårbacka Café erbjuder mättande smörgåsar och lättare rätter.

  När ni ändå är på plats ska den intresserade passa på att ta en guidad tur i Selma Lagerlöfs välbevarade hem. Här får man höra den både tragiska, roliga och framför allt intressanta historien bakom en av landets mest kända författarinnor.

  Så välkommen till julmässa på Selma Lagerlöfs Mårbacka. Det blir en upplevelse för alla sinnen. Återresa mot våra avstigningsorter kl. 16.00, åter i Karlstad ca kl. 17.15.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/11Flera Mårbacka - JulmässaMer än 8495:-BokaMer information