Skip to main content

GES - Stanna världen en stund

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!

Succégruppen kommer att ta oss med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Där står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de efter en slutsåld vår i Göteborg, den 24 september 2020 kliver in på Cirkus i Stockholm.

Fritextsökning

Dagsprogram

  • 16/10
    Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm

  • Dag 1.: Till Stockholm

    Avresa på morgonen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm vid lunchtid för incheckning på vårt hotell Scandic No. 53*** beläget på Kungsgatan. Eftermiddagen är fri för egna nöjen. Föreställningen ges på Cirkus som ligger på Djurgården och varar i ca 90 min. Samling 19.30 för en kort bussresa.

  • Dag 2.: Till avstigningsorten

    Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/10Flera GES- Stanna världen en stundFullbokad, väntelista2 590:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic No.53
I hjärtat av Stockholm med shopping, restauranger och saluhall utanför dörren. Ta en kort promenad till Centralstationen, Stureplan och Gamla Stan. Tunnelbana och bussar går tvärs över gatan. Varva ne...