Skip to main content

Forever Piaf

Redan under sin korta livstid blev Edith Piaf legendarisk, en av 1900-talets absolut största sång-ikoner. Hennes drabbande unika röst, hennes älskade sånger och hennes dramatiska liv har aldrig slutat beröra.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 19/11
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Lördag

  Avresa under förmiddagen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Göteborg under eftermiddagen för incheckning på vårt hotell Scandic Europa, beläget i Femmanhuset/Nordstan. Eftermiddagen är fri för middag och nöjen på egen hand. Vår buss tar oss till Lorensbergsteatern och kvällens föreställning av ”Forever Piaf”.

  ”Forever Piaf” är en nyskriven musikal med alla hennes kända låtar, en episk berättelse om hennes liv, hennes musik och hennes män. Som den äldre Piaf ser vi Malena Ernman och som den yngre hennes dotter Beata Ernman, som tillsammans gestaltar Ediths inre och yttre verklighet. Genom Ediths dialog mellan sitt vuxna jag och det ständigt närvarande barnet berättas historien om flickan som upptäcktes när hon sjöng i ett gathörn i Paris och steg från ett liv i fattigdom till att bli en av de klarast lysande stjärnorna på världshimlen…

  Ediths vänner, älskare och kollegor gestaltas på scenen av ensemble och orkestermedlemmar. Flera av de viktigaste personerna i hennes artistiska utveckling spelas av Björn Kjellman. Ca kl. 21.15 tar oss vår buss åter mot hotellet.

  Lördag
 • Dag 2.: Söndag

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/11Flera Musikalen ”Forever Piaf” Kontakta resebyrån2 430:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Europa
Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Utanför hotellet tar du spårvagn 5 raka v...