Skip to main content

Bremen med oktoberfest

Upplev tysk folkfest när den är som bäst! Bremens stora ölfest ”Bremen Freimarkt” är Nordtysklands svar på Münchens Oktoberfest. På festområdet Bürgerweide och vid det historiska torget råder glad feststämning. Knallar och matstånd med tyska delikatesser, öltält, musik, dans och nöjesfält. Självklart bor vi på ett hotell med gångavstånd till festområdet!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 14/10
  Buss Karlstad-Grums-Åmål-Vänersborg-Göteborg-Helsingborg

 • Dag 1.: Till Bremen

  Avresa från Värmland på morgonen till Helsingborg med lämpliga raster. Kort färjetur till Helsingör och vidare till färjan i Rödby som tar oss till Puttgarden. Vi fortsätter till Bremen där vi under kvällen checkar in på hotell Edel Weiss****, en österrikisk oas mitt i Bremen. Här bor vi 3 nätter alldeles inpå knuten till oktoberfestområdet Bürgerweide och på bekvämt gångavstånd till den historiska stadskärnan.

  Till Bremen
 • Dag 2-3.: I Bremen

  Under två dagar finns det gott om tid att upptäcka Bremens många sevärdheter som det vackra rådhuset, Schnoorkvarteren, Böttcherstrasse och statyn med stadsmusikanterna. Givetvis lockar Bremer Freimarkt med många öltält och festliga arrangemang. Passa på att prova den typiska festivalmaten och drycken som serveras vid alla matstånd. Över 3 000 utställare på festfältet Bürgerweide och kring Rådhustorget ser till att alla trivs på denna folkfest.

  I Bremen
 • Dag 4.: Till avstigningorten

  Vi lämnar hotellet efter frukost och påbörjar återresan via Puttgarden-Rödby och Helsingör-Helsingborg till våra avstigningsorter.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
14/10Flera Bremen med oktoberfestMer än 84 450:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Hotel Edel Weiss Bremen
Bo på mysiga Hotel Edel Weiss och njut av stugkänslan och delikatesser från favoritregionen i restaurangen. Hotellet är möblerat i lantlig stil eftersom det var viktigt för oss att utvidga den hemtrev...