Skip to main content

Björn Skifs på Hamburger Börs 22/2

Höstens uppsättning av En värld av Skifs på Hamburger Börs, blev en dundersuccé och biljetterna tog slut i ett nafs. Till vår stora glädje har det släppts nya datum.

Tillsammans med ett tiomannaband sätter han upp showen En Värld av Skifs. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 22/2
  Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Arboga-Stockholm

 • Dag 1.: Till Stockholm

  Avresa från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning på Scandic Malmen, beläget på Södermalm.

  Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker. Och vem vet, kanske kommer Michelangelo till sist att lyfta på luren och svara?

  En Värld av Skifs spelas på nyrenoverade Hamburger Börs och vår buss tar oss till och från showen. Vid 17-tiden bör vi vara på plats för att inta kvällens 3-rätters middag. Dryckespaket kan med fördel förbokas. Vi har bra platser på entréplan med god sikt, borden behåller vi under hela kvällen. Showen pågår mellan kl. 20.30–22.15.

 • Menyval

  3-rätters Kött
  Förrätt:
  Gingravad lax, grovkornig senapskräm, mjukbakad fänkål och hembakt kavring
  Varmrätt:
  Tempererat Hjortinnanlår, gräddkokt skogssvamp med messmör, friterad svartkål och vinbärsgelé
  Dessert:
  Pastej på Valrhona choklad, granskottsolja, rårörda blåbär och lättvispad faringrädde

  eller

  3-rätters meny Vegetarisk
  Förrätt:
  Lättpicklade polkabetor, grovkornig senapskräm, mjukbakad fänkål och hembakt kavring
  Varmrätt:
  Långtidsbakad rotselleri, gräddkokt skogssvamp med messmör, friterad svartkål och vinbärsgelé.
  Dessert:
  Pastej på Valrhona choklad, granskottsolja, rårörda blåbär och lättvispad faringrädde

 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/2Flera Björn Skifs på Hamburger BörsKontakta resebyrån3 300:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Malmen
Scandic Malmen gränsar till området SoFo som karakteriseras av kultur, kreativitet, nöjesliv och shopping. Tunnelbanan ligger alldeles runt hörnet och tar dig till Stockholms alla sevärdheter. Vårt kö...