Skip to main content

Björn Skifs på Hamburger Börs

Efter 33 år är Björn Skifs äntligen tillbaka på Hamburger Börs anrika scen. Tillsammans med ett tiomannaband sätter han upp showen En Värld av Skifs under hösten 2022. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 12/11
  Buss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Arboga-Stockholm

 • Dag 1.: Lördag

  Avresa från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Stockholm under eftermiddagen för incheckning Scandic Continental, beläget vid Centralstationen.

  Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker. Och vem vet, kanske kommer Michelangelo till sist att lyfta på luren och svara? ”En Värld av Skifs” spelas på nyrenoverade Hamburger Börs.

  Vår buss tar oss till Hamburger Börs. Senast kl. 17.30 bör vi vara på plats för att inta kvällens 3-rätters middag. Showen pågår mellan kl. 21.00–22.45.

 • Dag 2.: Söndag

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/11Flera Björn Skifs på Hamburger BörsKontakta resebyrån3 050:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Continental
Scandic Continental har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockhol...