Skip to main content

Björn Skifs - En värld av Skifs

Björn Skifs hyllade show har spelat för fulla hus i två säsonger på Hamburger Börs i Stockholm. Mottagandet har varit överväldigande. Nu flyttas succéshowen till Göteborg och Rondo våren 2024. Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Showen är en musikalisk kavalkad fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 2/3
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Till Göteborg

  Avresa från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Göteborg och incheckning på Hotel Heden/Scandic Backadal.

  Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker. Och vem vet, kanske kommer Michelangelo till sist att lyfta på luren och svara?

  En Värld av Skifs spelas på Rondo och vår buss tar oss till och från showen. Vid 17.30 bör vi vara på plats för att inta kvällens 3-rätters middag, menyval meddelas vid bokning. Vi har platser på entréplan och borden behåller vi under hela kvällen. Om ni reser ni i sällskap med annat bokningsnummer, meddela resebyrån så försöker vi ordna så att ni får sitta tillsammans. Showen pågår mellan kl. 20.30–22.15.

  Till Göteborg
 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

  Från Scandic Backadal sker hemresan kl. 11.30, åter i Karlstad ca kl. 16.00

 • Menyval

  Kött
  ≈ Gula och röda betor, rödbetskräm, getost& rotfruktschips.
  ≈ Rödvinsbrässerad högrev med Pommes Anna, svartkål, svamp, pumpa & rödvinssås.
  ≈ Mazarinkaka serveras med björnbärskompott, lime- och vaniljkräm samt frystorkade hallon.

  Fisk
  ≈ Gula och röda betor, rödbetskräm, getost samt rotfruktschips.
  ≈ Halstrad torskrygg med Pommes Anna, rostad jordärtskocka, spenat samt brynt smör.
  ≈ Mazarinkaka serveras med björnbärskompott, lime- och vaniljkräm samt frystorkade hallon.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2/3Flera Björn Skifs på Rondo Kontakta resebyrån3 300:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Hotell Heden
Hotell Heden är en oas mitt i storstadsvimlet beläget vid Hedens lummigaste hörn. Med bekväma hotellrum, mysiga innergårdar och på promenadavstånd till Liseberg och Göteborgs centrum. Hotellet är bygg...

Destinationshotell

Scandic Backadal
Här erbjuds rum med nordisk inredning, platt-tv med kabelkanaler och gratis WiFi. På hotellet serveras en stor och smakrik frukostbuffé. Hotellet har en inomhuspool om du vill ta dig ett uppfriskande...