Skip to main content

Bingolotto live i Göteborg

Är du nyfiken på hur det går till under en TV-inspelning av Bingolotto? Då är ni varmt välkomna att boka in er på vår resa till Göteborg. Kamerorna sveper över publiken och kanske hamnar just du i bild.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 25/9
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Brålanda-Göteborg

 • Dag 1.: Till Göteborg

  Avresa under förmiddagen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Göteborg under eftermiddagen för incheckning på Apple Hotel i bekväma dubbelrum. Vi bjuds på en tidig middagsbuffé på hotellet innan vi reser ett kort stycke till Warner Bros Studios för kvällens inspelning av Bingolotto.

  Senast 17.30 skall vi vara på plats i inspelningslokalen, TV-inspelningen pågår mellan 18.00-20.00. Väl på plats bjuds vi på kaffe, kaka, musik och underhållning från spännande gäster och artister som blandas med spänning och vinstglädje. Bingobongar kan köpas på plats, endast swishbetalning.

  Sedan starten 1989 har Bingolotto haft flera folkkära personer i programledarrollen. Några har stannat länge, andra kortare och några har valt att komma tillbaka. Men alla har varit en viktig del i programmets utveckling. Programledarna tar dig alltid med på en fullspäckad kväll i form av härliga samtal med bingospelare och besök från såväl rikskända som världskända gäster och artister. Sedan 2020 består programledarduon av Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Efter strålkastarljuset slocknat tar vi oss åter till vårt hotell.

 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Efter en stadig frukostbuffé vänder vi åter mot Värmland med rast efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 14.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
25/9Flera Bingolotto live i GöteborgMer än 81 440:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Apple Hotel
Apple Hotel är ett mysigt hotell i lugn miljö strax utanför Göteborg. Tvåbäddsrummen på 21 kvadratmeter har två 90 cm breda sängar. Här finns skrivbord, skön fåtölj, nyrenoverat badrum med dusch och u...