Skip to main content

Arvingarna - En krogshow på Kajskjul 8

Arvingarna är hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band. I love Arvingarna är en krogshow, full med nostalgi, sång, glädje och fest. På scen får de förstärkning av både blås, trummor och sång.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 22/4
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Vänersborg-Göteborg

 • Lördag: Till Göteborg

  Avresa från Värmland enligt resebevis, med rast i Brålanda innan vi når Göteborg vid lunchtid. Vi bor en natt på hotell Scandic Europa, beläget i Femmanhuset/Nordstan. Eftermiddagen är fri för nöjen på egen hand.

  För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen. Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993.

  Från hotellet till Kajskjul 8 är det en promenad på ca 15 minuter. Insläppet öppnar kl. 18.00 och senast kl. 19.00 bör man vara på plats. Hovmästaren visar oss våra bord, som vi behåller hela kvällen. Mellan förrätten och huvudrätten bjuds vi på en förshow.

  Under kvällen bjuds vi på en musikalisk berättelse ur ett nytt perspektiv, med låtarna – Arvingarnas signum och DNA. Ett soundtrack till livet som skänker glädje och tröst, som får hjärtat att bulta. Efter vår helkväll blir det en promenad till hotellet, eller vidare ut på stan.

 • Söndag: Till avstigningsorten

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 14.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 18.30.

 • Meny

  Rostad blomkålssoppa med Prosecco
  Vi inleder kvällen med en rostad blomkålssoppa smaksatt med prosecco och parmesan. Soppan toppas med pestorostade krutonger. Till detta serveras ett nybakat bröd och vispat smör.

  Ugnsbakat nötinnanlår med potatis- och morotskaka
  Varmrätten är ett smakfullt samspel mellan ugnsbakat nötinnanlår, krämig madeirasås och en välsmakande potatis- och morotskaka. En ragu av vårprimörer fulländar rätten.

  Vit choklad- och hallonpannacotta

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/4Flera Arvingarnas krogshow på Kajskjul 8Mer än 82 830:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Europa
Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Utanför hotellet tar du spårvagn 5 raka v...