Skip to main content

I love Arvingarna

Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band. I love Arvingarna är en krogshow full med nostalgi, sång, glädje och fest. På scen får de förstärkning av både blås, trummor och sång. Så damma av festblåsan, för nu blir det åka av!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 19/11
  Buss Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Lördag

  Avresa under förmiddagen från Värmland enligt resebevis. Vi gör ett stopp för kafferast på lämpligt ställe. Ankomst till Göteborg under eftermiddagen för incheckning på vårt hotell Scandic Europa, beläget i Femmanhuset/Nordstan. Eftermiddagen är fri för nöjen på egen hand.

  För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen. Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993.

  Vår buss tar oss till Kajskjul 8 och vid 18-tiden är vi på plats för kvällens middag och krogshow med Arvingarna. Nu bjuds vi på en musikalisk berättelse ur ett nytt perspektiv, med låtarna – Arvingarnas signum och DNA. Ett soundtrack till livet som skänker glädje och tröst, som får hjärtat att bulta. Efter vår helkväll blir det en promenad till hotellet, eller vidare ut på stan.

 • Dag 2.: Söndag

  Efter en god frukostbuffé på hotellet finns tid för shopping, museibesök och lunch före hemresan till Värmland kl. 15.00. Vi stannar för en liten rast även på hemresan, åter i Karlstad ca kl. 19.30.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
19/11Flera Arvingarnas krogshow på Kajskjul 8Kontakta resebyrån2 830:-Boka på väntelistaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Europa
Från Scandic Europa har du promenadavstånd till pulserande shoppingstråk i Nordstan men också till lugnare kullerstensgator med kaféer och personliga butiker. Utanför hotellet tar du spårvagn 5 raka v...