Skip to main content

Antikmässan

På Antikmässan i Stockholm träffar vi kunniga experter, lyssnar till intressanta föredrag och tar del av trendanalyser och magiska inspirationsutställningar. Här finns definitivt något för alla smaker.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 11/3
  Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Älvsjö

 • Dag 1.: Till Älvsjö

  Avresa enl. resebevis med rast efter vägen. Resan fortsätter mot Scandic Talk, där vi bor en natt i bekväma dubbel-rum. Vid lunchtid beräknar vi vara i Älvsjö. På promenadavstånd från hotellet finner vi Stockholmsmässan.

  Antikmässan öppnade för första gången år 1978 och startades tillsammans med Sveriges Konst- och Antikhandlareförening. Antikmässan är Nordens största antikmarknad där vi som besökare kan handla antikviteter, konst, kuriosa, vintage, modern design och byggnadsvård med mera från utställarna. Det är således ingen överraskning att det är just här som vi har störst chans att fynda vårt nästa unika, klassiska och vackra föremål.

  Dessutom bjuds det på inspirerande utställningar samt ett fullspäckat scenprogram där författare, influencers och kända profiler inom antikbranschen föreläser.

  Känns benen trötta kanske ett besök i Flavour Bar kan locka, beläget på Entrétorget vid huvudentrén. Här serverar enklare rätter, fyllda baguetter, matiga pajer och bakverk från eget konditori. Släck törsten med en kall dryck eller bara ta en paus och njut av en god kopp kaffe.

  Mässan stänger kl. 18.00 och vi väljer själva när det är dags att gå till hotellet. Hotellets restaurang och lobbybaren erbjuder alltid något gott för kurrande magar.

  Till Älvsjö
 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Vi tar del av hotellfrukosten innan vi checkar ut och lastar vårt bagage i bussen. Mässan öppnar upp kl. 10.00 för de som önskar besöka mässan än en gång. Vid 13-tiden avgår vår buss från hotellet mot Värmland, med rast efter vägen. Åter i Karlstad ca kl. 17.00.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/3Flera Antikmässan - ÄlvsjömässanMer än 81 590:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Talk
Älvsjö är ett trevligt område i södra delen av Stockholm. Här finns mysiga caféer, restauranger och grönområden.På Scandic Talk bor du perfekt när du besöker ex. Stockholmsmässan...