Skip to main content

Allt för sjön 2022

Allt för sjön är en plats för alla som älskar att vara på sjön, njuta av storslagna båtar, vackra segelbåtar, snabba motorbåtar och unika träklassiker. Här möts motorbåtsägare, seglare och skärgårdsentusiaster och utbyter erfarenheter. Lyssna på spännande föredrag och ta del av årets alla innovativa nyheter.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 12/3
  Buss Grums-Vålberg-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Älvsjö

 • Dag 1.: Till Älvsjö

  Avresa från Värmland under förmiddagen med rast efter vägen. Resan fortsätter mot Scandic Talk, där vi bor en natt i bekväma dubbelrum. På promenadavstånd finner vi Stockholmsmässan.

  Båtmässan Allt för Sjön på Stockholmsmässan i Älvsjö i Stockholm är den största av båtmässor som arrangeras i Sverige. Här träffar vi motorbåtsägare, seglare, skärgårdsentusiaster, vattensportsfantaster och alla andra som också älskar den marina livsstilen.

  Båtmässan i Stockholm är med andra ord mässan för dig som gillar att aktivera dig på sjön och är intresserad av båtar och tillbehören till dessa. Vare sig det är vackra segelbåtar, snabba motorbåtar eller unika träklassiker så hittar vi dem på Allt för Sjön. Bli inte förvånad om utställarna erbjuder sina produkter till mässpriser. Dessutom lyssnar du på intressanta och spännande föredrag och tar del av de senaste nyheterna och trenderna.

  Classic Boat Show är världens största utställning av svenska båtklassiker i plast och trä och numera ett stående inslag under båtmässan i Stockholm. För många en tradition och favoritpunkt under mässdagarna. Classic Boat Show innehåller dessutom alltid en specialutställning och utställning med båtklubbar och föreningar som brinner för att bevara den svenska båthistorian.

  Känns benen trötta kanske ett besök i Classic Bar & Café kan locka. Mässan stänger kl.18.00 och vi väljer själva när det är dags att gå till hotellet. Hotellets restaurang eller Lobbybaren erbjuder alltid något gott för kurrande magar. I Skybaren på 19:e våningen hittar vi både storslagen utsikt och välblandade drinkar.

  Till Älvsjö
 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Vi tar del av hotellfrukosten innan vi checkar ut och lastar vårt bagage i bussen. Tillfälle ges att besöka mässan. Vid 15-tiden avgår vår buss från hotellet mot Värmland, med rast efter vägen.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
12/3Flera Allt för sjönMer än 81 590:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Scandic Talk
Älvsjö är ett trevligt område i södra delen av Stockholm. Här finns mysiga caféer, restauranger och grönområden.På Scandic Talk bor du perfekt när du besöker ex. Stockholmsmässan...