Skip to main content

A Show Larger Than Life

Efter en succésäsong på Hamburger Börs i Stockholm flyttar ”A Show Larger Than Life” till Göteborg och Rondo hösten 2024. Showen hyllar boyband-erans största hits och många av de svenska upphovspersoner som erövrat en hel värld.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 26/10
  Buss Kristinehamn-Karlstad-Vålberg-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Göteborg

 • Dag 1.: Till Göteborg

  Avresa från Värmland enligt resebevis, med rast i Brålanda innan vi når Göteborg under eftermiddagen. Vi checkar in på Liseberg Grand Curiosa Hotel som slog upp sina portar 2023.

  Vi bör vara på Rondo ca kl.18.30 och från hotellet tar vi gemensam promenad genom en upplyst nöjespark. På Rondo har vi sittplatser på bottenvåningen och innan showen serveras en sharingmeny med latinamerikanska influenser (förrätt, varmrätt och dessert). Kl. 20.30 drar showen igång och slutar ca 22.00. För de som orkar och har lust bjuder DJ:n in till efterfest.

  “A Show Larger Than Life” hyllar en episk musik-era, från tidigt 90-tal fram till idag, med världskända hits från bland andra Backstreet Boys, New Kids on The Block, Westlife, Take That, *NSYNC, One Direction och många fler. Några av våra främsta liveartister - David Lindgren, Boris René, Greg Curtis, Erik Segerstedt och Mattias Andréasson - levererar denna låtskatt med ett nytt sound, fängslande sceneffekter och mästerlig koreografi.

  En nostalgikick skapad med storslagen finess och live-eufori, dedikerad alla partysugna musikälskare. Det blir partystämning Deluxe och efteråt bjuds det även in till efterfest med DJ. Det här är showen alla rycks med av, oavsett om du vill ladda för en helkväll med kompisgänget, bjuda med dina närmaste eller ta med dina kollegor.

  Till Göteborg
 • Dag 2.: Till avstigningsorten

  Nu väntar hotellets stora frukostbuffé innan vi lämnar hotellet och vid 11-tiden påbörjar vi vår hemresa. På vägen hem stannar vi och rastar så vi kan äta en bit mat eller ta en fika. Åter i Karlstad ca kl. 16.00.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/10Flera A Show Larger Than Life - RondoMer än 83 650:-BokaMer information

Hotell

Destinationshotell

Grand Curiosa Hotel
Välkommen till ljuva drömmar, färgsprakande smaker, kuriositeter och märkvärdigheter på Liseberg Grand Curiosa Hotel. Här somnar du med huvudet bland molnen och vaknar med Lisebergsparkens glittrande...